Agtergrondspeel werk nie

Agtergrondspeel werk slegs in YouTube se mobiele apps en vereis ’n YouTube Premium-lidmaatskap. Sommige video's is nie beskikbaar vir agtergrondspeel of om vanlyn af te laai nie, selfs al het jy 'n kanaallidmaatskap. Gaan die stappe hier onder na vir hulp om jou kwessie op te los.

Algemene foutsporingstappe

Herbegin die YouTube-app of herselflaai jou toestel

As die YouTube-app op jou mobiele toestel al vir 'n ruk lank loop, is daar dalk nie genoeg hulpbronne vir agtergrondspeel om reg te werk nie. Probeer die YouTube-app toemaak of jou foon herselflaai.

Maak seker dat jou lidmaatskap nie verstryk het nie

Maak seker dat jou YouTube Premium-lidmaatskap nie verstryk het nie. Tik in die YouTube-app op jou profielfoto en dan Betaalde lidmaatskappe en rollees af na Bestuur.

As jy onlangs toegang tot YouTube Premium verloor het en toe weer ingeteken het, let daarop dat dit 'n paar uur sal neem vir gestoorde video's om weer beskikbaar te word sodra jy weer ingeteken het. As jy dadelik na 'n video wil kyk, tik op Meer ''en kies Probeer weer aflaai.

Probeer weer by YouTube Premium aanmeld

Maak seker dat jy aangemeld is by die rekening wat met jou YouTube Premium-lidmaatskap geassosieer word.

• Probeer afmeld en weer aanmeld by die rekening wat met YouTube Premium geassosieer word.
  • Maak seker dat jy die YouTube Premium-logo (pleks van die YouTube-logo) in YouTube sien.

Kyk of YouTube Premium in jou ligging beskikbaar is

YouTube Premium-voordele werk net in lande waar YouTube Premium beskikbaar is. Maak seker dat jy in ’n ligging is waar YouTube Premium bekendgestel is.

Gaan jou agtergrondterugspeelinstellings na

Gaan jou agtergrondterugspeelinstellings in die YouTube-app na om seker te maak dat jy die instellings nie gedeaktiveer het nie.

Dateer jou YouTube-app op

Maak seker dat jy die jongste weergawe van die YouTube-app gebruik. Besoek jou toestel se appwinkel en kyk of daar enige afwagtende opdaterings vir die YouTube-app is.

As jy ’n nuwe foon het, of as jy jou foon onlangs teruggestel het, bevat dit dalk ’n ou weergawe van die YouTube-app (byvoorbeeld weergawes ouer as 12.0 word as verouderd beskou).

Gaan jou foon se mobieledata-instellings na

Gaan die instellings op jou mobiele toestel na om seker te maak dat jy agtergronddata vir YouTube geaktiveer het.

Bykomende stappe om te probeer

Verifieer dat geen ander apps oudio speel nie

Gaan enige ander apps wat jy oop het na, om seker te maak dat geeneen oudio speel nie. Agtergrondspeel sal nie werk terwyl ander apps oudio speel nie.

Kyk hoe sterk jou internetverbinding is

’n Sterk internetverbinding is nodig om video’s af te laai. Maak seker dat jou toestel gekoppel is aan ’n wi-fi-netwerk wat 3 Mbps of vinniger is, of ’n mobiele netwerk met ’n datapakket wat ’n spoed van 3G, 4G of LTE gebruik. As jy nie seker is wat jou huidige internetspoed is nie, kan jy jou spoed aanlyn toets.

Gaan jou foon se kennisgewinginstellings na

Maak seker dat jy nie alle kennisgewings vir die YouTube-app geblokkeer het nie. Jy kan dit in jou toestel se instellings bevestig. As jy kennisgewings geblokkeer het, sal die YouTube-app dalk nie reg kan loop nie en/of in die agtergrond toegang tot die internet kan kry nie.

As dit gebeur, sal jy YouTube-kennisgewings moet heraktiveer op die bedryfstelselvlak. As jy steeds nie kennisgewings wil ontvang nie, kan jy dit van die YouTube-appinstellings af deaktiveer.

Kontak steundienste en dien produkterugvoer in

As jy steeds sukkel, kan jy steundienste kontak. Noem die volgende wanneer jy steundienste kontak:
  • Spesifiseer of die klank stop net wanneer jy die app verlaat en of dit nog vir 'n rukkie speel, maar dan onverwags stop.
  • Spesifiseer enige foutboodskappe wat jy sien wanneer jy na die app teruggaan.
  • Dien asseblief inappterugvoer in
Stuur produkterugvoer na YouTube:
  • Jy kan ook inprodukterugvoer indien. Jy sal nie ’n antwoord kry nie, maar jou terugvoer sal met die YouTube-produkspanne gedeel word.
  • Om dit te doen, kies jou profielfoto en dan Terugvoer Feedback.
  • Maak seker dat jy die blokkie vir "Stelselloglêers" merk. Hierdie inligting help ons om jou kwessie beter te verstaan.

Terug na Foutspoor YouTube Premium-lidmaatskapvoordele