Jeg ser annonser på YouTube-videoer

YouTube Premium- og YouTube Music Premium-abonnenter kan se på musikk- og videoinnhold uten annonser når de er logget på kontoen med det betalte abonnementet. Ta en titt på feilsøkingstrinnene nedenfor hvis du ser annonser i YouTube-videoer.

YouTube Music Premium- og YouTube Premium-abonnenter kan fortsatt se merkevarebygging eller promoteringer som skaperne har bygget inn i podcaster. Hvis skaperen har lagt til eller slått på promoteringslinker, hyller og andre funksjoner, kan det hende dette vises i og rundt innhold.

Vanlige feilsøkingstrinn

Sjekk om du bruker et inkognitovindu

Hvis du bruker inkognitomodus i en nettleser eller ser på videoer utenfor YouTube-appen, kan det hende du ikke er logget på YouTube. Hvis du ikke er logget på, kan det hende du ser annonser i YouTube-videoer.

Sjekk om YouTube Premium er tilgjengelig der du befinner deg

YouTube Premium-fordelene fungerer bare i land/regioner der YouTube Premium er tilgjengelig. Sjekk om YouTube Premium er tilgjengelig der du befinner deg.

Sjekk at abonnementet ditt ikke er utløpt

Sjekk at YouTube Premium-abonnementet ditt ikke er utløpt.

I YouTube-appen trykker du på profilbildet ditt etterfulgt av Betalte abonnementer. Rull ned til Administrer.

• Hvis du nylig mistet tilgangen til YouTube Premium og deretter abonnerte på nytt, kan det ta noen timer før lagrede videoer vises igjen.
  • Hvis du trenger å se en video med en gang, kan du trykke på Meny Three-dot menu vertical og velge Start nedlastingen på nytt.
  • Hvis YouTube Premium-abonnementet ditt utløper, har du ikke tilgang til de nedlastede videoene lenger. For å få tilgang til nedlastingene igjen må du registrere deg for et Premium-abonnement.

Prøv å logge på YouTube Premium igjen

Sørg for at du er logget på kontoen som er tilknyttet YouTube Premium-abonnementet. Husk at dette kan være en annen konto enn Apple-ID-en din.

• Prøv å logge av og på kontoen som er tilknyttet YouTube Premium.
  • Sjekk at det er YouTube Premium-logoen (og ikke YouTube-logoen) som vises på YouTube.
  • Merk at hvis du ser på en YouTube-video i en annen app, kan det hende du ser annonser. I noen apper vises YouTube-videoer i en forenklet nettleser og ikke i selve YouTube-appen. For å slippe å se annonser bør du logge på YouTube-kontoen som er tilknyttet YouTube Premium-abonnementet, i denne nettleseren.
Skal du bruke YouTube på en smart-TV?
  • Sørg for at du er logget på med kontoen som er knyttet til YouTube Premium-abonnementet ditt, på TV-en.
  • Hvis du caster til TV-en, må du sørge for at du er logget på både TV-en og datamaskinen eller enheten du bruker.
  • Hvis du bruker Google Home, må du sjekke at du er logget på med riktig konto i Google Home-appen.

Sjekk om du har blokkert YouTube-informasjonskapsler

Hvis du ser på en YouTube-video som er innebygd på et nettsted, må du passe på ikke å blokkere YouTube-informasjonskapsler.

Sånn gjør du det:

1. Åpne Google Chrome på en datamaskin.
  2. Klikk på Meny > Innstillinger øverst til høyre.
  3. Velg Avansert helt nederst.
  4. Velg Innholdsinnstillinger under «Personvern og sikkerhet».
  5. Velg Behandle unntak.
  6. Opprett et unntak for «[*.]youtube.com».
  7. Velg Lukk helt til høyre

Finn ut mer om administrering av informasjonskapsler i Chrome eller i andre nettlesere som Safari, Firefox og Opera.

Prøv andre feilsøkingstrinn

Sjekk om du ser infokort

Det kan hende du av og til ser et infokort eller en annotering i en video. Dette ser kanskje ut som en annonse. YouTube-skapere kan legge til slike kort i videoene sine – dette er ikke annonser. Finn ut mer om overleggskort og annoteringer på YouTube.

Hvis du har et YouTube Premium-abonnement, kan det hende du fortsatt ser overleggskort og annoteringer. Følg fremgangsmåten nedenfor for å slå av overleggskort.

Slik slår du av overleggskort fra iPhone eller iPad:

1. Trykk på profilbildet ditt i YouTube-appen.
  2. Velg Innstillinger > Generelt.
  3. Slå av Vis infokort i videoen.

Kontakt brukerstøtten og send inn produkttilbakemeldinger

Hvis du fortsatt har problemer, kan du kontakte brukerstøtten. Når du kontakter brukerstøtten, må du huske å oppgi følgende:
  • Hvilken type annonse du så (videoannonse før videoen startet, banner- eller tekstannonse nederst i videoen, videoannonse midt i en video, annonse på startsiden eller nettlesersiden).
  • Hvor du så annonsen (på youtube.com, i YouTube-mobilappen eller på en TV eller spillkonsoll).
  • Inkluder en link til videoen
  • Anslå omtrent på hvilket tidspunkt du så annonsen.
Send tilbakemelding om produktet til YouTube:
  • Du kan også sende inn en tilbakemelding om problemet. Du får ikke svar, men tilbakemeldingen deles med YouTube.
  • Dette gjør du ved å velge profilbildet ditt > Tilbakemelding Feedback på YouTube.
  • Hvis du merker av for «Systemlogger», blir det enklere for oss å forstå problemet.

Tilbake til Feilsøk abonnementsfordeler for YouTube Premium