YouTube-videoissa näkyy mainoksia

Jos käytät selainta incognito-tilassa tai katsot videota muualla kuin YouTube-sovelluksessa, et ehkä ole kirjautunut sisään YouTubeen. Jos et ole kirjautunut sisään, saatat nähdä mainoksia YouTube-videoissa. Kokeile ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Tavallisia ongelman ratkaisun vaiheita

Tarkista YouTube Premiumin saatavuus alueellasi

YouTube Premiumin jäsenedut ovat voimassa vain maissa, joissa YouTube Premium on saatavilla. Tarkista, että YouTube Premium on saatavilla maassasi.

Tarkista että jäsenyytesi on voimassa

Varmista, ettei YouTube Premiumin jäsenyytesi ole päättynyt. Voit tarkistaa sen osoitteessa youtube.com/paid_memberships.

Yritä kirjautua YouTube Premiumiin uudelleen

Varmista, että olet kirjautunut Google-tilille, johon YouTube Premiumin jäsenyytesi liittyy.
  • Kokeile kirjautua ulos ja sitten takaisin sisään YouTube Premium ‑jäsenyyteen yhdistetylle tilillesi.
  • Varmista, että näet YouTubessa YouTube Premium ‑logon YouTube-logon sijaan.
  • Huomaa, että saatat nähdä mainoksia, jos katsot YouTube-videota jollain muulla sovelluksella. Tämä johtuu siitä, että jotkin sovellukset näyttävät YouTube-videoita selaimen kevytversiossa YouTube-sovelluksen sijaan. Jos et halua nähdä mainoksia, kirjaudu selaimen kevytversiossa sisään YouTube Premiumin jäsenyyteesi yhdistetylle YouTube-tilille.
Käytätkö YouTubea älytelevisiossa?
  • Varmista, että olet televisiossasi kirjautunut sisään Google-tilillle, joka on yhdistetty YouTube Premiumin jäsenyyteesi.
  • Jos suoratoistat televisioon, varmista, että olet kirjautunut oikealle tilille sekä televisiossa että tietokoneessa tai mobiililaitteessa, jota käytät suoratoistoon.
  • Jos käytät Google Homea, varmista, että olet kirjautunut oikealle tilille Google Home ‑sovelluksessa.

Tarkista, oletko estänyt YouTuben evästeet

Jos olet katsomassa sivustolle upotettua YouTube-videota, tarkista, ettei YouTuben evästeitä ole estetty.

Toimi seuraavasti:

1. Avaa tietokoneella Google Chrome.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta valikko  > Asetukset.
  3. Valitse valikon alaosasta Näytä lisäasetukset.
  4. Valitse Tietosuoja-osiossa Sisältöasetukset.
  5. Valitse Hallinnoi poikkeuksia.
  6. Luo poikkeus evästeelle "[*.]youtube.com."
  7. Valitse oikealta Sulje.

Lue lisää evästeiden ylläpidosta Chromessa tai muissa selaimissa, kuten Safarissa, Firefoxissa ja Operassa.

Muita ongelman ratkaisun vaiheita

Tarkista, näetkö tietokortteja tai merkintöjä

Saatat nähdä videossa tietokortin tai merkinnän, joka näyttää aivan mainokselta. Ne eivät kuitenkaan ole mainoksia, vaan kortteja, joita YouTube-sisällöntuottajat voivat lisätä videoihinsa. Lue lisää YouTuben korteista ja merkinnöistä. Kortteja tai merkintöjä ei piiloteta YouTube Premiumin jäseniltä. Jos kuitenkin käytät YouTubea tietokoneella, saatat voida poistaa ne käytöstä YouTuben asetuksista (valitse profiilikuvasi > Asetukset > Toisto).

Ota yhteyttä tukeen ja lähetä tuotepalautetta

Jos sinulla on edelleen ongelmia, ota yhteyttä tukeen ja mainitse seuraavat asiat:
  • näkemäsi mainoksen tyyppi, kuten videomainos ennen videon alkamista, banneri- tai tekstimainos videon alaosassa, videomainos videon keskellä tai mainos etusivulla tai selaimen sivulla
  • mainoksen näkymispaikka, kuten youtube.com, YouTube-mobiilisovellus, televisio tai pelikonsoli
  • linkki videoon
  • mainoksen arvioitu näkymisaika.
Lähetä tuotepalautetta YouTubelle:
  • Voit myös lähettää palautetta ongelmastasi. Et saa vastausta, mutta YouTube saa palautteesi.
  • Lähetä palautetta valitsemalla YouTubessa profiilikuva > Palaute Feedback.
  • Muista valita Järjestelmälokit-valintaruutu, jotta saamme paremman käsityksen ongelmasta.

Takaisin YouTube Premiumin jäsenetuja koskevien ongelmien ratkaisuun