Jeg får vist annoncer i YouTube-videoer

YouTube Premium- og YouTube Music Premium-medlemmer kan se musik- og videoindhold uden annoncer, når de er logget ind på deres betalte konto. Se fejlfindingstrinnene nedenfor, hvis du ser annoncer i YouTube-videoer.

YouTube Music Premium- og YouTube Premium-medlemmer kan muligvis stadig se branding eller promoveringer, der er indlejret i podcasts af youtuberen. Du kan muligvis også finde kampagnelinks, hylder og andre funktioner i og omkring indhold, hvis youtuberen tilføjer eller aktiverer dem.

Almindelige fejlfindingstrin

Tjek, om du bruger et inkognitovindue

Hvis du bruger en inkognitobrowser eller ser en video uden for YouTube-appen, er du muligvis ikke logget ind på YouTube. Hvis du ikke er logget ind, får du muligvis vist annoncer i YouTube-videoer.

Tjek, om YouTube Premium er tilgængeligt dér, hvor du er

YouTube Premium-fordele fungerer kun i lande/områder, hvor YouTube Premium er tilgængeligt. Tjek, at du er i et land, hvor YouTube Premium er tilgængeligt.

Tjek, at dit medlemskab ikke er udløbet

Sørg for, at dit YouTube Premium-medlemskab ikke er udløbet. Du kan dobbelttjekke det på youtube.com/paid_memberships.

Hvis dit YouTube Premium-medlemskab slutter, har du ikke længere adgang til dine downloadede videoer. Opret et Premium-medlemskab for at få adgang til dine downloads igen.

Prøv at logge ind på YouTube Premium igen

Sørg for, at du er logget ind på den konto, som er knyttet til dit YouTube Premium-medlemskab.

• Prøv at logge ud og ind igen på den konto, der er tilknyttet YouTube Premium.
  • Tjek, at du får vist YouTube Premium-logoet (i stedet for YouTube-logoet) på YouTube.
  • Hvis du ser en YouTube-video i en anden app, får du muligvis vist annoncer. Nogle apps viser YouTube-videoer i en basisbrowser i stedet for YouTube-appen. For at undgå at få vist annoncer skal du logge ind på den konto, der er knyttet til dit YouTube Premium-medlemskab, i basisbrowseren.
Bruger du YouTube på et smart-tv?
  • Sørg for, at du er logget ind på dit tv med den konto, som er knyttet til dit YouTube Premium-medlemskab.
  • Hvis du caster til tv, skal du sørge for, at du er logget ind på både tv'et og den computer eller enhed, du bruger.
  • Hvis du bruger Google Home, skal du sørge for, at du er logget ind på den korrekte konto i Google Home-appen.

Tjek, om du har blokeret YouTube-cookies

Hvis du ser en YouTube-video, der er integreret på et website, skal du sikre dig, at du ikke blokerer YouTube-cookies.

Sådan gør du:

1. Åbn Google Chrome på en computer.
  2. Vælg Menu > Indstillinger øverst til højre.
  3. Vælg Vis avancerede indstillinger nederst.
  4. Vælg Indstillinger for indhold i sektionen "Privatliv".
  5. Vælg Administrer undtagelser.
  6. Opret en undtagelse for "[*.]youtube.com".
  7. Vælg Luk til højre.

Få flere oplysninger om administration af cookies i Chrome eller i andre browsere, som f.eks. Safari, Firefox og Opera.

Prøv andre fejlfindingstrin

Tjek, om du får vist infokort

Nogle gange vil du muligvis se et infokort eller en annotering i en video, som ser ud som en annonce. Youtubere kan inkludere disse kort i deres videoer, men de er ikke annoncer. Du kan få flere oplysninger om kort og annoteringer på YouTube.

Hvis du har et YouTube Premium-medlemskab, kan du muligvis stadig se kort og annoteringer. Følg vejledningen nedenfor for at deaktivere kort.

Sådan deaktiverer du kort fra en computer:

1. Klik på dit profilbillede øverst til højre.
  2. Vælg Indstillinger > Afspilning og ydeevne.
  3. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for Infokort for at deaktivere infokort i videoer.

Kontakt support, og indsend produktfeedback

Hvis du stadig har problemer, kan du kontakte support. Når du kontakter support, skal du nævne følgende:
  • Den type annonce, du så (videoannonce, før din video startede, banner-/tekstannonce i bunden af videoen, videoannonce midt i en video, annonce på startsiden eller browsersiden).
  • Hvor du så annoncen (youtube.com, YouTube-mobilappen eller på et tv- eller en spillekonsol).
  • Inkluder et link til videoen.
  • Fortæl os, omtrent hvornår du så annoncen.
Send produktfeedback til YouTube:
  • Du kan også indsende feedback om dit problem. Du får ikke et svar, men din feedback deles med YouTube.
  • Du gør det ved at vælge dit profilbillede > Feedback Feedback i YouTube.
  • Sørg for at markere afkrydsningsfeltet for "Systemlogfiler". Dette gør det nemmere for os at forstå dit problem.

Tilbage til Fejlfinding vedrørende YouTube Premium-medlemsfordele