Veig anuncis als vídeos de YouTube

Els membres de YouTube Premium i YouTube Music Premium poden gaudir de música i vídeos sense anuncis quan tenen la sessió iniciada al seu compte de pagament. Si veus anuncis als vídeos de YouTube, consulta els passos per resoldre problemes que trobaràs a continuació.

És possible que els membres de YouTube Music Premium i YouTube Premium continuïn veient brànding i promocions inserides pel creador als pòdcasts. Si el creador afegeix o activa la funció, també pot ser que vegis enllaços promocionals, prestatges i altres funcions al voltant del vídeo o al mateix contingut.

Passos de resolució de problemes habituals

Comprovar si estàs utilitzant una finestra d'incògnit

Si fas servir un navegador en mode d'incògnit o mires un vídeo fora de l'aplicació YouTube, és possible que no tinguis la sessió iniciada a YouTube. En aquest cas, és possible que vegis anuncis als vídeos de YouTube.

Comprovar la disponibilitat de YouTube Premium a la teva ubicació

Només pots gaudir dels avantatges de YouTube Premium als països/regions en què YouTube Premium estigui disponible. Comprova que siguis en una ubicació on YouTube Premium està disponible.

Comprovar que una subscripció no hagi caducat

Comprova que la teva subscripció a YouTube Premium no hagi caducat.

A l'aplicació YouTube, toca la teva foto de perfil i després Subscripcions de pagament i desplaça't cap avall fins a Gestiona.

• Si fa poc que vas perdre l'accés a YouTube Premium i t'hi has tornat a subscriure, els vídeos desats tardaran unes quantes hores a mostrar-se.
  • Si necessites mirar un vídeo immediatament, toca Menú Three-dot menu vertical i selecciona Torna a provar la baixada.
  • Si la teva subscripció a YouTube Premium finalitza, ja no tindràs accés als vídeos que hagis baixat. Per recuperar l'accés a les baixades, registra't per obtenir una subscripció a Premium.

Provar de tornar a iniciar la sessió a YouTube Premium

Comprova que hagis iniciat la sessió al compte associat a la teva subscripció a YouTube Premium. Recorda que aquest compte pot ser diferent del teu ID d'Apple.

• Prova de tancar la sessió i tornar a iniciar-la al compte associat a YouTube Premium.
  • Comprova que a YouTube es mostri el logotip de YouTube Premium en lloc del de YouTube.
  • Tingues en compte que, si mires un vídeo de YouTube en una altra aplicació, és possible que hi vegis anuncis. Algunes aplicacions mostren vídeos de YouTube en un navegador web bàsic en lloc de l'aplicació YouTube. Per evitar veure anuncis, inicia la sessió al compte associat a la teva subscripció de YouTube Premium al navegador web bàsic.
Estàs utilitzant YouTube en un televisor intel·ligent?
  • Al televisor, comprova que hagis iniciat la sessió al compte amb què t'has subscrit a YouTube Premium.
  • Si estàs emetent contingut al televisor, comprova que hagis iniciat la sessió al televisor i a l'ordinador o al dispositiu que facis servir.
  • Si estàs utilitzant Google Home, comprova que hagis iniciat la sessió al compte correcte a l'aplicació.

Comprovar si has bloquejat les galetes de YouTube

Si estàs veient un vídeo de YouTube inserit en un lloc web, assegura't que no estiguis bloquejant les galetes de YouTube.

Per fer-ho, segueix aquests passos:

1. Obre Google Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, selecciona Menú  > Configuració.
  3. A la part inferior, selecciona Mostra la configuració avançada.
  4. A la secció "Privadesa", selecciona Configuració del contingut.
  5. Selecciona Gestiona les excepcions.
  6. Crea una excepció per a "[*.]youtube.com".
  7. A la dreta, selecciona Tanca.

Obtén més informació sobre com pots gestionar les galetes a Chrome o en altres navegadors, com ara Safari, Firefox i Opera.

Provar altres passos de resolució de problemes

Comprovar si veus targetes d'informació

De vegades és possible que vegis una targeta d'informació o una anotació en un vídeo, similars a un anunci. Els creadors de YouTube poden incloure aquesta mena de targetes als vídeos, però no són anuncis (obtén més informació sobre les targetes i les anotacions a YouTube).

Si tens una subscripció a YouTube Premium, és possible que continuïs veient targetes i anotacions. Per desactivar les targetes, segueix els passos indicats a continuació.

Per desactivar les targetes des d'un iPhone o iPad:

1. A l'aplicació YouTube, toca la teva foto de perfil .
  2. Selecciona Configuració > General.
  3. Commuta l'opció Mostra targetes d'informació al vídeo a desactivada.

Contactar amb el servei d'assistència i enviar suggeriments sobre el producte

Si continues tenint problemes, contacta amb el servei d'assistència i proporciona la informació següent:
  • Indica el tipus d'anunci que has vist (un anunci de vídeo abans del vídeo, un bàner o un anunci de text a la part inferior del vídeo, un anunci de vídeo a la meitat del vídeo, o un anunci a la pàgina d'inici o a la pàgina del navegador).
  • Indica on has vist l'anunci (a youtube.com, a l'aplicació YouTube per a mòbils, en una videoconsola o en un televisor).
  • Inclou un enllaç al vídeo.
  • Indica'ns aproximadament quan has vist l'anunci.
Per enviar suggeriments a YouTube, segueix aquests passos:
  • Si has tingut cap problema, també pots enviar suggeriments. No rebràs cap resposta, però els teus comentaris es compartiran amb YouTube.
  • Per fer-ho, a YouTube selecciona la teva foto de perfil > Suggeriments Feedback.
  • Assegura't de marcar la casella "Registres del sistema" per ajudar-nos a entendre millor el problema.

Torna a Resoldre problemes relacionats amb els avantatges per a membres de YouTube Premium