Veig anuncis als vídeos de YouTube

Si fas servir un navegador en mode d'incògnit o mires un vídeo fora de l'aplicació YouTube, és possible que no tinguis la sessió iniciada a YouTube. En aquest cas, és possible que vegis anuncis als vídeos de YouTube. Revisa els passos que trobaràs a continuació per resoldre el problema.

Passos de resolució de problemes habituals

Comprovar la disponibilitat de YouTube Premium a la teva ubicació

Només pots gaudir dels avantatges de YouTube Premium als països en què YouTube Premium estigui disponible. Comprova que s'hagi llançat a la teva ubicació.

Comprovar que una subscripció no ha caducat

Comprova que la teva subscripció a YouTube Premium no hagi caducat. Pots consultar-ho a youtube.com/paid_memberships.

Provar de tornar a iniciar la sessió a YouTube Premium

Assegura't que hagis iniciat la sessió al Compte de Google amb què t'has subscrit a YouTube Premium.
  • Prova de tancar la sessió i tornar a iniciar-la al compte associat a YouTube Premium.
  • Comprova que a YouTube es mostri el logotip de YouTube Premium en lloc del de YouTube.
  • Tingues en compte que, si mires un vídeo de YouTube en una altra aplicació, és possible que hi vegis anuncis, ja que algunes aplicacions mostren els vídeos de YouTube en un navegador web bàsic i no a l'aplicació YouTube. Per evitar veure anuncis, inicia la sessió al compte de YouTube associat a la teva subscripció de YouTube Premium al navegador web bàsic.
Estàs utilitzant YouTube en un televisor intel·ligent?
  • Al televisor, comprova que hagis iniciat la sessió al Compte de Google amb què t'has subscrit a YouTube Premium.
  • Si estàs emetent contingut al televisor, comprova que hagis iniciat la sessió al compte correcte tant al televisor com a l'ordinador o al dispositiu mòbil que estàs utilitzant per emetre'l.
  • Si estàs utilitzant Google Home, comprova que hagis iniciat la sessió al compte correcte a l'aplicació.

Comprovar si has bloquejat les galetes de YouTube

Si estàs veient un vídeo de YouTube inserit en un lloc web, assegura't que no estiguis bloquejant les galetes de YouTube.

Per fer-ho, segueix aquests passos:

1. Obre Google Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, selecciona Menú  > Configuració.
  3. A la part inferior, selecciona Mostra la configuració avançada.
  4. A la secció "Privadesa", selecciona Configuració del contingut.
  5. Selecciona Gestiona les excepcions.
  6. Crea una excepció per a "[*.]youtube.com".
  7. A la dreta, selecciona Tanca.

Obtén més informació sobre com pots gestionar les galetes a Chrome o en altres navegadors, com ara Safari, Firefox i Opera.

Passos de resolució de problemes addicionals que pots provar

Comprovar si veus targetes d'informació o anotacions

De vegades és possible que vegis una targeta d'informació o una anotació en un vídeo, similars a un anunci. Els creadors de YouTube poden incloure aquesta mena de targetes als vídeos, però no són anuncis (obtén més informació sobre les targetes i les anotacions). Les targetes i les anotacions seguiran mostrant-se encara que tinguis una subscripció a YouTube Premium. No obstant això, si estàs fent servir YouTube en un ordinador, pots desactivar-les a la configuració de YouTube (selecciona la teva foto de perfil > Configuració > Reproducció).

Contactar amb el servei d'assistència i enviar suggeriments sobre el producte

Si continues tenint problemes, contacta amb el servei d'assistència i proporciona la informació següent:
  • Indica el tipus d'anunci que has vist (un anunci de vídeo abans del vídeo, un bàner o un anunci de text a la part inferior del vídeo, un anunci de vídeo a la meitat del vídeo, o un anunci a la pàgina d'inici o a la pàgina del navegador).
  • Indica on has vist l'anunci (a youtube.com, a l'aplicació YouTube per a mòbils, en una videoconsola o en un televisor).
  • Inclou un enllaç al vídeo.
  • Indica'ns aproximadament quan has vist l'anunci.
Per enviar suggeriments a YouTube, segueix aquests passos:
  • Si has tingut cap problema, també pots enviar suggeriments. No rebràs cap resposta, però els teus comentaris es compartiran amb YouTube.
  • Per fer-ho, a YouTube selecciona la teva foto de perfil > Suggeriments Feedback.
  • Assegura't de marcar la casella "Registres del sistema" per ajudar-nos a entendre millor el problema.

Torna a l'article Resoldre problemes relacionats amb els avantatges per a membres de YouTube Premium