Jeg kan ikke laste ned videoer

Tips: Du kan bare laste ned videoer i YouTube-mobilappene. Denne funksjonen er ikke tilgjengelig hvis du bruker en nettleser. Gå gjennom forslagene nedenfor for å prøve å løse problemet.

Hvis du ikke har YouTube Premium, eller hvis du ikke har tilgang til nedlastinger, blir nedlastingsknappen nedtonet og deaktivert for innhold som er laget for barn.

Sjekk at du er logget på YouTube Premium

Kontrollér at du er logget på Google-kontoen som er knyttet til YouTube Premium-abonnementet ditt.
  • Prøv å logge av og på igjen – sørg for at du logger på den kontoen som er knyttet til YouTube Premium.
  • Sjekk at YouTube Premium-logoen vises (i stedet for YouTube-logoen). Når du bruker YouTube-mobilappen eller besøker YouTube på en datamaskin, skal du se YouTube Premium-logoen øverst til venstre i appen eller nettleseren.
Skal du bruke YouTube på en smart-TV?
  • Kontrollér at du er logget på med Google-kontoen som er knyttet til YouTube Premium-abonnementet ditt, på TV-en.
  • Hvis du caster innhold til TV-en, må du sørge for å være logget på med riktig konto både på TV-en og på datamaskinen eller mobilenheten du caster fra.
  • Hvis du bruker Google Home, må du sjekke at du er logget på med riktig konto i Google Home-appen.

Sjekk at abonnementet ditt ikke er utløpt

Kontrollér at YouTube Premium-abonnementet ditt ikke er utløpt. I YouTube-appen trykker du på profilbildet ditt > Betalte abonnementer og ruller ned til Administrer.

Hvis du nylig mistet tilgangen til YouTube Premium og deretter startet opp abonnementet igjen, kan det ta noen timer før lagrede videoer blir tilgjengelige igjen. Hvis du må se en video med det samme, trykker du på Meny Three-dot menu vertical og velger Start nedlastingen på nytt.

Sjekk om YouTube Premium er tilgjengelig i området ditt

YouTube Premium-fordelene fungerer bare i land der YouTube Premium er tilgjengelig. Sjekk om YouTube Premium er lansert der du befinner deg.

Sjekk nedlastingsinnstillingene dine

Hvis du ikke får lastet ned via mobildata, kan du sjekke nedlastingsinnstillingene i appen for å kontrollere at nedlastinger ikke er begrenset til Wi-Fi-nettverk.

Sjekk hvilken versjon av YouTube-appen du bruker

Sørg for at du bruker den nyeste versjonen av YouTube-appen. Gå til appbutikken på enheten, og sjekk om du har ventende oppdateringer for YouTube-appen.

Hvis telefonen din er ny eller nylig gjenopprettet, kan det hende at en gammel versjon av YouTube-appen er installert (versjoner eldre enn 12.0 anses som utdaterte).

Flere feilsøkingstrinn du kan prøve

Sjekk internettilkoblingen din

Du må ha god internettilkobling for å laste ned videoer. Forsikre deg om at enheten din er koblet til et Wi-Fi-nettverk med en båndbredde på minst 3 mbps eller et mobilnettverk med et dataabonnement med støtte for 3G-, 4G- eller LTE-hastighet. Hvis du er usikker på hva slags internetthastighet du har, kan du teste hastigheten din på nettet.

Sjekk hvor mange enheter du har lastet ned innhold på

Har du lastet ned videoer på flere enheter? Det finnes en grense for hvor mange enheter du kan laste ned videoer på. Når du har nådd denne grensen, får du en feilmelding om at videoen ikke kan lagres for tilgang uten nett. Du kan fortsatt laste ned videoer på enheter du allerede har brukt. Finn ut mer om enhetsgrenser på YouTube Premium.

Sjekk innstillingene for mobildata på telefonen

Sjekk innstillingene på mobilenheten for å kontrollere at du har slått på bakgrunnsdata for YouTube.

Kontakt brukerstøtten, og send tilbakemeldinger om produktet

Hvis du fortsatt har problemer, kan du kontakte brukerstøtten. Når du kontakter brukerstøtten, må du huske å oppgi følgende:

• Ser du en feilmelding?
  • Hvor vises den, og hva er den eksakte teksten? Ta en skjermdump hvis det er mulig.
Send tilbakemelding om produktet til YouTube:
  • Du kan også sende inn en tilbakemelding om problemet. Du får ikke svar, men tilbakemeldingen deles med YouTube.
  • Dette gjør du ved å velge profilbildet ditt > Send tilbakemelding Feedback på YouTube.
  • Sørg for at du merker av for «Systemlogger». Dette gjør det enklere for oss å forstå problemet.

Tilbake til Feilsøk abonnementsfordeler for YouTube Premium