En voi ladata videoita

Huom. Voit ladata videoita vain YouTuben mobiilisovelluksilla. Ominaisuus ei ole käytettävissä verkkoselaimessa. Kokeile ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Jos sinulla ei ole YouTube Premiumia tai lataus ei ole käytettävissä, latauspainiketta ei voi käyttää, ja se näkyy himmennettynä lapsille tehdyissä videoissa.

Tarkista että olet kirjautunut YouTube Premiumiin

Varmista että kirjauduit Google-tilille, johon YouTube Premium ‑jäsenyyteesi liittyy:
  • Kokeile kirjautua ulos ja sitten takaisin sisään YouTube Premium ‑jäsenyyteen yhdistetylle tilillesi.
  • Varmista, että näet YouTube Premium ‑logon YouTube-logon sijaan. YouTube-mobiilisovelluksessa tai tietokoneella YouTube Premium ‑logon pitäisi näkyä sovelluksen tai selaimen vasemmassa yläkulmassa.
Käytätkö YouTubea älytelevisiossa?
  • Varmista, että olet televisiossasi kirjautunut sisään Google-tilillle, joka on yhdistetty YouTube Premiumin jäsenyyteesi.
  • Jos suoratoistat televisioon, varmista, että olet kirjautunut oikealle tilille sekä televisiossa että tietokoneessa tai mobiililaitteessa, jota käytät suoratoistoon.
  • Jos käytät Google Homea, varmista, että olet kirjautunut oikealle tilille Google Home ‑sovelluksessa.

Tarkista että jäsenyytesi on voimassa

Varmista, ettei YouTube Premium ‑jäsenyytesi ole päättynyt. Valitse YouTube-sovelluksessa profiilikuvasi > Maksulliset jäsenyydet ja vieritä alas Hallinnoi-kohtaan.

Jos YouTube Premiumin käyttöoikeutesi päättyi ja uusit tilauksen äskettäin, tallennetut videot tulevat jälleen saataville vasta muutaman tunnin kuluttua tilauksen uusimisesta. Jos haluat katsoa videon heti, valitse valikko Three-dot menu vertical ja sitten Yritä latausta uudelleen.

Tarkista YouTube Premiumin saatavuus alueellasi

YouTube Premiumin jäsenedut ovat voimassa vain maissa, joissa YouTube Premium on saatavilla. Tarkista, että YouTube Premium on saatavilla maassasi.

Tarkista latausasetukset

Jos yrität ladata videota mobiiliyhteydellä, eikä lataus onnistu, tarkista sovelluksen latausasetuksista, ettei latausta ole rajoitettu vain Wi-Fi-yhteyteen.

Tarkista käyttämäsi YouTube-sovelluksen versio

Varmista, että käytössäsi on YouTube-sovelluksen uusin versio. Tarkista laitteesi sovelluskaupasta, onko YouTube-sovellukselle saatavilla päivityksiä.

Jos sinulla on uusi puhelin tai olet äskettäin palauttanut sen asetukset, siinä voi olla YouTube-sovelluksen vanha versio. Versiota 12.0 vanhemmat versiot ovat vanhentuneita.

Muita vianetsintävaiheita

Tarkista internetyhteytesi voimakkuus

Videoiden lataaminen edellyttää vahvaa internetyhteyttä. Varmista, että laitteesi on yhdistetty vähintään 3 Mb/s:n Wi-Fi-verkkoon tai mobiiliverkkoon, jonka datasiirtosopimus tukee 3G-, 4G- tai LTE-yhteyttä. Jos et tiedä nykyisen internetyhteytesi nopeutta, voit testata sen verkossa.

Tarkista miten monelle laitteelle olet ladannut videoita

Oletko ladannut videoita useille laitteille? Videoita voi ladata vain rajattuun määrään laitteita. Kun tämä raja ylittyy, saat virheilmoituksen, jonka mukaan videota ei voi tallentaa offline-tilaan. Voit silti ladata videoita laitteille, joita olet käyttänyt aikaisemmin. Lue lisää YouTube Premiumin laiterajoituksista.

Tarkista puhelimesi mobiilidata-asetukset

Tarkista mobiililaitteesi asetuksista, että olet antanut YouTubelle luvan käyttää taustatietoja.

Ota yhteyttä tukeen ja lähetä tuotepalautetta

Jos sinulla on edelleen ongelmia, ota yhteyttä tukeen ja mainitse seuraavat asiat:

• Näetkö virheilmoituksen?
  • Missä se näkyy ja mitä siinä sanotaan? Laita mukaan kuvakaappaus, jos se on mahdollista.
Lähetä tuotepalautetta YouTubelle:
  • Voit myös lähettää palautetta ongelmastasi. Et saa vastausta, mutta YouTube saa palautteesi.
  • Lähetä palautetta valitsemalla YouTubessa profiilikuva > Palaute Feedback.
  • Muista valita Järjestelmälokit-valintaruutu ongelman luonteen täsmentämiseksi.

Takaisin kohtaan YouTube Premiumin jäsenetujen vianetsintä