No puc baixar vídeos

Nota: si no tens YouTube Premium o no tens l'opció de baixar vídeos, el botó de baixada no estarà disponible i es mostrarà ombrejat als vídeos creats per a nens. Si la teva subscripció a YouTube Premium finalitza, ja no tindràs accés als vídeos que hagis baixat.

Comprovar que hagis iniciat la sessió a YouTube Premium

Comprova que hagis iniciat la sessió al Compte de Google associat a la teva subscripció de YouTube Premium:
  • Prova de tancar la sessió i tornar-la a iniciar al compte associat a YouTube Premium.
  • Comprova que es mostri el logotip de YouTube Premium en lloc del de YouTube. A l'aplicació YouTube per a mòbils o a l'ordinador, hauries de veure el logotip de YouTube Premium a l'extrem superior esquerre de l'aplicació o del navegador.
Estàs utilitzant YouTube en un televisor intel·ligent?
  • Al televisor, comprova que hagis iniciat la sessió al compte amb què t'has subscrit a YouTube Premium.
  • Si estàs emetent contingut al televisor, comprova que hagis iniciat la sessió al televisor i a l'ordinador o al dispositiu que facis servir.
  • Si estàs utilitzant Google Home, comprova que hagis iniciat la sessió al compte correcte a l'aplicació.

Comprovar que una subscripció no hagi caducat

Comprova que la teva subscripció a YouTube Premium no hagi caducat.

A l'aplicació YouTube, toca la teva foto de perfil i després Subscripcions de pagament i desplaça't cap avall fins a Gestiona.

• Si fa poc que vas perdre l'accés a YouTube Premium i t'hi has tornat a subscriure, els vídeos desats tardaran unes quantes hores a mostrar-se.
  • Si necessites mirar un vídeo immediatament, toca Menú Three-dot menu vertical i selecciona Torna a provar la baixada.
  • Si la teva subscripció a YouTube Premium finalitza, ja no tindràs accés als vídeos que hagis baixat. Per recuperar l'accés a les baixades, registra't per obtenir una subscripció a Premium.

Comprovar la disponibilitat de YouTube Premium a la teva ubicació

Només pots gaudir dels avantatges de YouTube Premium als països/regions en què YouTube Premium estigui disponible. Comprova que siguis en una ubicació on YouTube Premium està disponible.

Comprovar la teva configuració de baixada

Si no pots baixar contingut mentre fas servir dades mòbils, comprova la configuració de baixada a l'aplicació i assegura't que les baixades no estiguin restringides a només amb Wi‑Fi.

Comprovar la versió de l'aplicació YouTube

Assegura't que fas servir la darrera versió de l'aplicació YouTube. Visita la botiga d'aplicacions del teu dispositiu i comprova si tens actualitzacions pendents de l'aplicació YouTube.

Si tens un telèfon nou o l'has restaurat recentment, és possible que inclogui una versió antiga de l'aplicació YouTube (per exemple, les versions anteriors a la 12.0 es consideren obsoletes).

Passos de resolució de problemes addicionals que pots provar

Comprovar la potència de la connexió a Internet

Cal una bona connexió a Internet per baixar vídeos. Comprova que el dispositiu estigui connectat a una xarxa Wi‑Fi de 3 Mbps com a mínim, o a una xarxa mòbil amb un pla de dades que admeti velocitats 3G, 4G o LTE. Si no tens clar quina és la teva velocitat d'Internet actual, pots fer una prova de velocitat en línia.

Comprovar en quants dispositius has baixat contingut

Has baixat vídeos en diversos dispositius? Hi ha un límit de dispositius en què pots baixar vídeos. Un cop hagis assolit aquest límit, veuràs el missatge d'error "Aquest vídeo no es pot desar per veure'l sense connexió". Tot i això, podràs continuar baixant vídeos als dispositius que ja has utilitzat. Obtén més informació sobre el límit de dispositius a YouTube Premium.

Comprovar la configuració de dades mòbils del telèfon

Comprova la configuració del telèfon per assegurar-te que hagis activat les dades en segon pla per a YouTube.

Contactar amb el servei d'assistència i enviar suggeriments sobre el producte

Si continues tenint problemes, contacta amb el servei d'assistència i proporciona la informació següent:

• Veus un missatge d'error?
  • On es mostra i què diu exactament? Si pots, inclou-ne una captura de pantalla.
Per enviar suggeriments a YouTube, segueix aquests passos:
  • Si has tingut cap problema, també pots enviar suggeriments. No rebràs cap resposta, però els teus comentaris es compartiran amb YouTube.
  • Per enviar suggeriments sobre el producte, a YouTube, selecciona la teva foto de perfil i després Suggeriments Feedback.
  • Assegura't de marcar la casella "Registres del sistema" per ajudar-nos a entendre millor el problema.

Torna a Resoldre problemes relacionats amb els avantatges per a membres de YouTube Premium