Felsöka YouTube Premium-förmåner för medlemmar

Om du är medlem i YouTube Premium och har problem med medlemsförmånerna kan du ta en titt på de här vanliga problemen och felsökningsstegen. Du hittar information om hur du löser problem med att ladda ned videor, annonser som kanske visas, hur du åtgärdar fel (t.ex. Uppspelningen har pausats) och annat.

Läs de här artiklarna om du behöver hjälp:

Tips och knep:
  • Om du upplever några av problemen ovan kan du överväga att skicka produktfeedback till YouTube: Välj ditt profilfoto > Feedback på YouTube.
  • YouTube Premium-medlemmar som registrerade sig på en iOS-enhet: Du behöver se till att vara inloggad på det YouTube-konto du använde när du köpte ditt medlemskap i iTunes om du vill få tillgång till dina YouTube Premium-förmåner.