Saamme tällä hetkellä paljon tukipyyntöjä. Vastauksen saaminen sähköpostin, chatin ja Twitterin (@TeamYouTube) kautta lähetettyihin kysymyksiin kestää tavallista kauemmin.

YouTube Premiumin jäsenetujen ongelmien ratkaiseminen

Jos olet YouTube Premiumin jäsen ja sinulla on jäsenetuihin liittyviä ongelmia, tutustu näihin yleisiin ongelmiin ja ratkaisuohjeisiin. Niiden avulla voit selvittää esimerkiksi videoiden latausongelmia ja toiston keskeytymistä sekä saat lisätietoja mainosten näkymisestä.

Tutustu näihin artikkeleihin:

Vinkkejä:
  • Jos kohtaat yllä mainittuja ongelmia, voit lähettää asiasta palautetta YouTubelle valitsemalla YouTubessa oman profiilikuvasi > Palaute .
  • iOS-laitteella rekisteröityneet YouTube Premiumin tilaajat: Saat YouTube Premiumin edut käyttöösi, kun kirjaudut YouTubeen tilillä, jolla ostit jäsenyyden iTunesista.