Fejlfinding vedrørende YouTube Premium-medlemsfordele

Hvis du som YouTube Premium-medlem har problemer med dine medlemsfordele, kan du her læse om almindelige problemer og få hjælp til fejlfinding. Du kan finde oplysninger om, hvordan du kan løse problemer med download af videoer, hvorfor du måske ser annoncer, hvordan du kan rette fejl (f.eks. "Afspilningen er sat på pause") og meget mere.

Få hjælp i disse artikler:

Tips og tricks:
  • Hvis du oplever nogen af ovenstående problemer, kan du overveje at sende produktfeedback til YouTube: Vælg dit profilbillede > Feedback i YouTube.
  • YouTube Premium-medlemmer, der har tilmeldt sig via en iOS-enhed: For at få adgang til dine YouTube Premium-fordele skal du sørge for, at du er logget ind på den konto på YouTube, som du brugte til at købe dit medlemskab i iTunes.