Fejlfinding vedrørende YouTube Premium-medlemsfordele

Hvis du som YouTube Premium-medlem har problemer med dine medlemsfordele, kan du her læse om almindelige problemer og få hjælp til fejlfinding. Du kan finde oplysninger om, hvordan du løser problemer med download af videoer, hvorfor du måske ser annoncer, hvad skal du gøre, hvis du får en fejl (f.eks. "Afspilningen er sat på pause") og meget mere.

Tips og tricks:
  • Hvis du oplever nogen af ​nedenstående problemer, kan du overveje at sende produktfeedback til YouTube: Vælg dit profilbillede > Feedback  i YouTube. Du kan også kontakte support for at få hjælp.
  • YouTube Premium-medlemmer, der har tilmeldt sig via en iOS-enhed: For at få adgang til dine YouTube Premium-fordele skal du sørge for, at du er logget ind på den samme konto på YouTube, som du brugte til at købe dit medlemskab i iTunes.

Vælg dit problem for at få hjælp