Resoldre problemes relacionats amb els avantatges per a membres de YouTube Premium

Si ets membre de YouTube Premium i tens problemes amb els avantatges de la subscripció, consulta aquests problemes habituals i els passos per resoldre'ls. Trobaràs informació sobre com pots resoldre els problemes per baixar vídeos, per què pot ser que vegis anuncis i com pots corregir errors (com ara el missatge "La reproducció s'ha posat en pausa"), entre d'altres.

Consulta aquests articles per obtenir ajuda:

Consells i trucs:
  • Si tens algun dels problemes anteriors, et recomanem que enviïs suggeriments sobre el producte a YouTube. Per fer-ho, a YouTube, selecciona la teva foto de perfil > Suggeriments .
  • Si t'has registrat a YouTube Premium des d'un dispositiu iOS i vols accedir als avantatges, comprova que hagis iniciat la sessió al compte de YouTube que has utilitzat per comprar la subscripció a iTunes.