Resoldre problemes relacionats amb els avantatges per a membres de YouTube Premium

Si ets membre de YouTube Premium i tens problemes amb els avantatges de la subscripció, dona una ullada a aquests problemes habituals i segueix els passos per a la seva resolució. Hi trobaràs informació sobre com pots resoldre els problemes per baixar vídeos, per què pot ser que vegis anuncis, què has de fer si reps un missatge d'error (com ara "La reproducció s'ha posat en pausa") i molt més.

Consells i trucs:
  • Si tens algun dels problemes que s'indiquen a continuació, et recomanem que enviïs suggeriments sobre el producte a YouTube. Per fer-ho, selecciona la teva foto de perfil i, a continuació, selecciona Suggeriments  a YouTube. També pots contactar amb l'equip d'assistència per obtenir ajuda.
  • Si t'has registrat a YouTube Premium des d'un dispositiu iOS i vols accedir als seus avantatges, comprova que hagis iniciat la sessió al mateix compte de YouTube que has utilitzat per comprar la subscripció a iTunes.

Selecciona el teu problema per obtenir ajuda