Foutspoor YouTube Premium-lidmaatskapvoordele

As jy ’n YouTube Premium-lid is wat probleme met jou lidmaatskapvoordele ervaar, kan jy na hierdie algemene kwessies en foutsporingstappe gaan kyk. Jy sal besonderhede vind oor hoe om video-aflaaikwessies reg te stel, waarom jy dalk advertensies sien, foute reg te stel (soos "Terugspeel onderbreek") en nog meer.

Kyk na hierdie artikels vir hulp:

Wenke en truuks:
  • As jy enige van die kwessies hierbo ervaar, kan jy oorweeg om produkterugvoer aan YouTube te stuur: Kies jou profielfoto > Terugvoer  in YouTube.
  • YouTube Premium-lede wat op ’n iOS-toestel aangesluit het: Om toegang tot jou YouTube-voordele te kry, moet jy seker maak dat jy aangemeld is by die rekening in YouTube wat jy gebruik het om jou lidmaatskap in iTunes te koop.

Was dit behulpsaam?

Hoe kan ons dit verbeter?
Search
Vee soektog uit
Maak soekkassie toe
Hoofkieslys
true
Deursoek Hulpsentrum