Hallitse YouTube-videoissa näkemiäsi mainoksia

Miksi YouTube-videoissa näkyy mainoksia?

Saatat nähdä YouTubessa erityyppisiä mainoksia. Ne voivat perustua esimerkiksi YouTubessa katsomasi videon sisältöön. Näkemiisi mainoksiin vaikuttavat myös

• Google-tilisi tiedot, kuten ikäryhmäsi ja sukupuolesi
  • Googlen muihin palveluihin, kuten Google Adsiin, liittyvä toiminta
  • käyttämiesi verkkosivustojen tyypit ja laitteesi sisältämien mobiilisovellusten käyttö
  • Googlen välityksellä mainostavien yritysten verkkosivustot, joilla olet käynyt, ja sovellukset, joita olet käyttänyt
  • kumppaneidemme sinusta toimittamat tiedot.

Pyrimme näyttämään sinulle kohdistettuja mainoksia. Jos näet mielestäsi sopimattomia mainoksia, ilmoita asiasta meille lähettämällä palautetta.

Miten voin hallinnoida videoissa näkemiäni mainoksia?

Voit hallinnoida YouTubessa näytettäviä mainoksia kohdassa Mainosasetukset. Huom. Voit myös tarkastella, YouTube-katseluhistoriaasi, tyhjentää sen tai keskeyttää sen tallentamisen.

Miten voin vaikuttaa mainosten valintaan?

Voit arvostella videoissa esitettäviä mainoksia peukkukuvakkeilla. Huomioimme antamasi palautteen ja pyrimme sen perusteella esittämään sinua kiinnostavia mainoksia.

YouTube Premium

YouTube Premium on tietyissä maissa ja alueilla saatavilla oleva maksullinen jäsenyys, joka parantaa video- ja musiikkisisällön käyttökokemusta YouTubessa, YouTube Musicissa ja YouTube Kidsissä.

YouTube Premium ‑jäsenenä voit katsoa miljoonia videoita ilman mainoksia. Tämä tarkoittaa ennen videota ja sen aikana näytettäviä mainoksia, bannerimainoksia, hakumainoksia sekä videon peittomainoksia. Sisällössä voi edelleen näkyä sisällöntuottajan lisäämää brändäystä tai kampanjoita. Saatat nähdä sisällössä ja sen ympärillä myös sisällöntuottajan lisäämiä linkkejä esimerkiksi sisällöntuottajan sivustoon, oheistuotteisiin, tapahtumalippuihin tai muihin hänen mainostamiinsa kohteisiin. Kaikki laitteet ja alustat, joilla pystyy kirjautumaan YouTube-tilille, tukevat mainoksettomia videoita.

Katso lisätietoja YouTube Premium ‑jäsenyyden eduista.