Administrer, hvilke annoncetyper du får vist i YouTube-videoer

Hvorfor ser jeg annoncer i YouTube-videoer?

Der vises forskellige annoncetyper på YouTube. Hvilke annoncer der vises kan bl.a. afhænge af indholdet af den video, du ser. Andre faktorer, som bestemmer, hvilke annoncer du får vist, omfatter:

• Oplysninger på din Google-konto, f.eks. din aldersgruppe og dit køn
  • Anden aktivitet på Google-tjenester, f.eks. Google Ads
  • De typer websites, du besøger, og mobilappaktiviteten på din enhed
  • De websites og apps, du har besøgt, som tilhører virksomheder, der annoncerer via Google
  • Oplysninger, vi får om dig fra vores partnere

Vi bestræber os på at forbedre din annonceoplevelse ved at implementere politikker for at gøre annoncerne mere relevante. Hvis du ser annoncer, som du synes er upassende, kan du give os besked ved at indsende feedback.

Hvordan kan jeg styre de annoncer, jeg ser i videoer?

Du kan styre de annoncer, du ser på YouTube, i dine annonceindstillinger. Bemærk, at du kan også se, slette eller sætte din YouTube-afspilningshistorik på pause.

Hvordan kan jeg forbedre min annonceoplevelse?

Når du ser videoer, kan du blive bedt om at bedømme annoncer ved at give et like eller et dislike. Ud fra din feedback prøver vi at vise dig annoncer, du er interesseret i, også fra annoncører, hvis annoncer du har givet et like eller dislike.

YouTube Premium

YouTube Premium er et betalt abonnement, der er tilgængeligt i bestemte lande/regioner, og som giver dig bedre adgang til videoer og musik på YouTube, YouTube Music og YouTube Kids.

Med YouTube Premium kan du se millioner af videoer uden reklamer. Dette omfatter annoncer før og under afspilning af en video samt bannerannoncer, søgeannoncer og overlejringsannoncer i videoer. Du kan stadig se branding eller promoveringer, der er indlejret i indholdet, når disse budskaber bliver placeret der af youtuberen. Du kan også se links i og rundt om indhold, som bliver tilføjet af youtuberen. Disse links kan være til vedkommendes website, merchandise, billetter til begivenheder eller andre relaterede sider, som vedkommende promoverer. Reklamefri videoer understøttes på alle enheder og platforme, hvor du kan logge ind med din YouTube-konto.

Få flere oplysninger om fordelene ved et YouTube Premium-abonnement.