Gestionar els tipus d'anuncis que veus als vídeos de YouTube

Per què veig anuncis als vídeos de YouTube?

A YouTube pots veure diferents tipus d'anuncis, que es basen en diversos factors, com ara el contingut del vídeo que estiguis mirant. Els factors que determinen els anuncis que veus són, entre d'altres:

• La informació del teu Compte de Google, com ara l'interval d'edat i el sexe.
  • Altres activitats en serveis de Google, com ara Google Ads
  • Els tipus de llocs web que visites i l'activitat en aplicacions mòbils al teu dispositiu.
  • Els llocs web i les aplicacions que has visitat i que pertanyen a empreses que s'anuncien amb Google.
  • La informació que ens proporcionen els partners sobre el teu perfil d'usuari.

Ens esforcem a millorar la teva experiència amb els anuncis i, per això, implementem polítiques per fer que els anuncis siguin més rellevants. Si veus anuncis que consideres inadequats, ens pots enviar suggeriments.

Com puc controlar els anuncis que veig als vídeos?

Pots controlar els anuncis que veus a YouTube a la teva configuració d'anuncis. També pots veure, suprimir o posar en pausa el teu historial de visualitzacions de YouTube.

Com puc millorar la meva experiència amb els anuncis?

Mentre mires un vídeo, és possible que se't demani que valoris els anuncis i indiquis si t'han agradat o no. En funció dels teus comentaris, intentarem mostrar-te anuncis que t'interessin.

Com puc informar d'un anunci?

Si veus un anunci que és inadequat o que fins i tot infringeix les polítiques d'anuncis de Google, pots informar-ne.

Per informar d'un anunci, a l'anunci en qüestió, selecciona Informació Informació i, a continuació, Per què aquest anunci? i, a continuació, Informa d'aquest anunci. També pots emplenar i enviar aquest formulari. El nostre equip revisarà l'anunci de què has informat i, si ho considera necessari, prendrà mesures.

L'opció per informar d'anuncis només està disponible a YouTube per a mòbils o per a ordinadors.

YouTube Premium

YouTube Premium és una subscripció de pagament, disponible en determinats països i regions, que t'ofereix una experiència de música i vídeo millorada a YouTube, YouTube Music i YouTube Kids.

Amb YouTube Premium pots veure milions de vídeos sense anuncis. Aquests anuncis inclouen els que es mostren a la pàgina de visualització i al feed de Shorts. Tot i això, és possible que continuïs veient brànding i promocions inserits al contingut, si el creador hi ha afegit aquest tipus de missatges. També és possible que vegis enllaços afegits pel creador al voltant del vídeo o al mateix contingut. Pot ser que es tracti d'enllaços al lloc web del creador, a productes de marxandatge, a entrades d'esdeveniments o a altres pàgines de destinació relacionades que estigui promocionant. Els vídeos sense anuncis es poden veure en tots els dispositius i plataformes en què puguis iniciar la sessió amb el teu compte de YouTube.

Obtén més informació sobre els avantatges d'una subscripció a YouTube Premium.