Løs problemer med abonnentnotifikationer

Med henblik på at sikre overholdelse af Children's Online Privacy Protection Act (COPPA) og andre love er notifikationer slået fra for indhold, der er angivet som "Lavet til børn". Få flere oplysninger om at angive din målgruppe, og hvorfor det er vigtigt, at du angiver den korrekt.

Find og løs problemer med notifikationer

1. Bed seerne om at tjekke deres indstillinger. Langt de fleste problemer med notifikationer skyldes seernes notifikationsindstillinger. Bed seerne om at bruge Få hjælp til YouTube-notifikationer (ny fejlfinding), hvis de ikke modtager notifikationer.
  2. Underret abonnenter, når du uploader videoer. Når du uploader en video, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for "Udgiv i abonnementsfeedet, og underret abonnenter" på fanen "Avancerede indstillinger".
  3. Tjek, hvor ofte du har slået noget op i løbet af de seneste 24 timer. Seere kan maksimalt modtage tre nye notifikationer fra hver kanal inden for en 24-timers periode. Du kan læse mere om begrænsning af notifikationer nedenfor.
  4. Undlad at udgive flere videoer på én gang. Hvis du udgiver mere end 3 videoer inden for et kort tidsrum, kan vi midlertidigt stoppe med at sende notifikationer i 24 timer. Hvis du udgiver flere videoer på én gang, kan det overvælde abonnenterne og vores notifikationssystemer. Notifikationspausen på 24 timer træder i kraft, selv hvis afsendelse af notifikationer er fravalgt for alle videoer med undtagelse af en enkelt. Hvis du uploader flere videoer på én gang, kan du prøve først at uploade dem som "Privat". Du kan derefter udgive hver video på forskellige tidspunkter.
  5. Lad videoerne forblive offentlige efter udgivelsen. Det tager typisk 10-20 minutter, inden alle notifikationer er sendt. Hvis du hurtigt ændrer din videos adgangsindstilling til "Privat" efter udgivelse, stopper vi med at sende notifikationer.
  6. Tjek, om antallet af abonnenter ændrede sig drastisk lige inden udgivelsen af din video. I disse situationer sender vi stadig notifikationer til alle kvalificerede abonnenter, men på grund af forsinket rapportering kan det godt give indtryk af, at mindre end 100 % af abonnenterne har fået notifikationer.
  7. Led efter kendte problemer. I sjældne tilfælde kan der være problemer med leveringen af notifikationer. Hvis du vil have flere oplysninger om, hvorvidt der kunne være tale om et af disse problemer, kan du tjekke sektionen Kendte problemer i Hjælp eller Twitter-profilen TeamYouTube.
  8. Send feedback. Hvis du har tjekket alle ovenstående forslag, og abonnenterne stadig ikke modtager notifikationer, kan du sende os feedback.

Notification - Backstage at YouTube

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor ofte kan jeg sende notifikationer til abonnenter?

• Seere kan maksimalt modtage 3 notifikationer fra hver kanal inden for en 24-timers periode. Disse notifikationer omfatter videouploads, livestreams og premierevideoer.
  • Du kan kun sende 1 notifikation for fællesskabsindlæg i løbet af en 3-dages periode.

Hvorfor er der notifikationsbegrænsninger på nye videoer?

Notifikationer hjælper seerne med at lære deres foretrukne youtubere bedre at kende. Når seere får for mange notifikationer, deaktiverer de ofte notifikationer fuldstændigt, hvilket påvirker alle youtubere. Begrænsningen af notifikationer til 3 nye videonotifikationer pr. kanal inden for 24 timer holder seerne aktive på YouTube på længere sigt.

Hvorfor får nogle abonnenter notifikationer, flere timer efter jeg udgiver min video?

Personligt tilpassede notifikationer sendes på det optimale tidspunkt for hver enkelt abonnent. Denne indstilling kan medføre, at nogle abonnenter, der har deres notifikationer indstillet til "Personligt tilpassede", får deres notifikation, flere timer efter du udgiver din video. Vi indstiller tidspunktet for levering til der, hvor vi tror, at abonnenterne er mest tilbøjelige til at se din video, efter de har set notifikationen.
Abonnenter, der vælger at få alle notifikationer, får typisk besked få minutter efter udgivelsen af en ny video.

Hvad betyder "Personligt tilpassede" indstillinger for notifikationer?

Definitionen af "Personligt tilpassede" er forskellig fra person til person. De er tilpasset hver bruger baseret på vedkommendes afspilningshistorik, hvornår brugeren ser videoer fra en kanal, hvor populære bestemte videoer er, og hvornår brugeren åbner notifikationer.

Hvorfor har YouTube en "Personligt tilpasset" indstilling? Hvorfor ikke sende alle notifikationer?

De fleste brugere har ikke lyst til at få alle notifikationer. Hvis abonnenterne føler sig overvældede af, hvor mange notifikationer de får, deaktiverer de muligvis notifikationer helt.
Personligt tilpassede notifikationer forebygger, at brugere deaktiverer alle notifikationer for din kanal eller fra alle kanaler. Det er med til at gøre seerne mere interesserede i notifikationer på langt sigt.
"Personligt tilpassede" abonnenter er stadig værdifulde for din kanal. Disse abonnenter ser alle videoer, som du uploader, i deres abonnementsfeed. Denne indstilling får dine videoer til at skille sig ud fra millioner af andre videoer på YouTube.

Hvordan fungerer notifikationer om livestreams?

Ligesom det er tilfældet for upload af videoer, sendes der notifikationer om dine livestreams til abonnenter, der:
  1. Har aktiveret "Alle notifikationer" for din kanal
  2. Har aktiveret YouTube-notifikationer for deres konto og enhed

Hvis du bruger en koder, sendes der notifikationer til disse abonnenter, når din livestream er gjort offentlig, og vi registrerer, at du er live. Hvis din livestream f.eks. er offentlig, men vi ikke har fået inkorporering fra din koder om, at du er live, sender vi ikke notifikationer.

Få flere oplysninger om livestreaming på YouTube.

Hvorfor er der flere indstillinger for notifikationer til seere?

Notifikationer hjælper seerne med at lære deres foretrukne youtubere bedre at kende. Vi vil gerne give seerne mulighed for at tilpasse deres notifikationer til individuelle kanaler eller for hele deres konto.
Nogle indstillinger for notifikationer er uden for YouTubes indflydelse. Indstillingerne for en abonnents enhed kan f.eks. tilsidesætte YouTube og forhindre notifikationer i at nå ud til abonnenter.
Hvilke indstillinger kan påvirke notifikationer?
Ændringer af følgende indstillinger kan ikke ses på individuelle kanalsider.

I YouTube-appen eller på websitet:

• Kontoindstillinger for notifikationer på computer: På en computer kan seerne styre, om de får mailopdateringer og skrivebordsnotifikationer fra YouTube, ved at gå til Indstillinger og så Notifikationer. De kan også vælge, om de vil modtage notifikationer fra individuelle kanaler som mailopdateringer, notifikationer, begge dele eller ingen af delene.
  • Kontoindstillinger for notifikationer på mobil: På en mobilenhed kan seerne slå notifikationer fra abonnementer til eller fra ved at gå til Indstillinger og så Notifikationer.
  • Abonnementsadministrator på computer: Abonnenter kan slå notifikationer for individuelle kanaler fra via abonnementsadministratoren på en computer.
  • Kanalindstillinger på mobil: På mobil kan seerne bruge siden Kanalindstillinger under Indstillinger og så Notifikationer og så Kanalindstillinger til at slå notifikationer for individuelle kanaler fra.

På din enhed:

• Enhedens indstillinger for notifikationer: På en mobilenhed kan seerne slå YouTube-notifikationer fra under enhedsindstillingerne. Disse indstillinger tilsidesætter alle kontoindstillinger og indstillinger i YouTube-appen.
  • Indstillinger for notifikationer i Chrome: På en computer kan Chrome-brugere slå Chrome-notifikationer fra i deres indstillinger. Denne indstilling tilsidesætter YouTubes indstilling for Chrome-notifikationer.
Se denne video fra TeamYouTube for at få et overblik over alle disse indstillinger.

Hvorfor er notifikationer slået fra på indhold, der er "lavet til børn"?

Med henblik på at overholde Children’s Online Privacy Protection Act (COPPA) og andre love begrænser vi dataindsamling i forbindelse med indhold, der er klassificeret som lavet til børn. Bestemte funktioner kan blive begrænset eller slået fra på dette indhold, bl.a. notifikationer, og dine abonnenter vil ikke længere få notifikationer om din kanal. Du kan få flere oplysninger om, hvordan du angiver målgruppen for din kanal eller en video her.