Vanlige spørsmål om avspilling av YouTube-videoer uten nett

I utvalgte områder er det mulig å laste ned bestemte videoer i YouTube-mobilappen og spille dem av uten nett. Finn ut mer om hvordan du laster ned videoer du vil se uten nett.

Funksjonene som er beskrevet i denne artikkelen, er tilgjengelige på stedene som er oppført her. Hvis YouTube Premium er tilgjengelig der du befinner deg, og du vil laste ned videoer på datamaskinen eller mobilenheten din, kan du bli YouTube Premium-abonnent. Hvis du er YouTube Premium-abonnent, kan du finne ut hvordan du administrerer innstillingene for nedlasting.

Hvor er det mulig å laste ned videoer?

Du kan se videoer uten nett på mobil i utvalgte land/regioner.

Det kan hende at YouTube ikke er tilgjengelig overalt og derfor ikke fungerer i disse områdene. Vi jobber med å lansere YouTube i flere områder og tilby en lokalisert utgave i flere land/regioner.

Hvordan laster jeg ned lyd-, musikk- eller MP3-filer fra YouTube-appen?

Du kan laste ned musikkvideofiler som er tilgjengelige, ved å følge fremgangsmåten for å laste ned videoer.

Det er ikke mulig å laste ned lyd-, musikk- eller MP3-filer fra YouTube-appen.

Hvordan laster jeg ned videoer fra YouTube på datamaskinen?

Du kan laste ned videoer du selv har lastet opp.

Hvis du ikke har lastet opp videoen selv, kan du lagre den for å se den uten nett. Hvis du er Premium-abonnent, kan du laste ned videoer ved å følge fremgangsmåten for å se på videoer uten nett.

Hvorfor ser jeg ikke YouTube-videoene jeg har lastet ned, i galleriet?

Videoene lagres kryptert på enheten, og du kan bare se dem i YouTube-appen.

Hvordan deler jeg videoer på YouTube?

1. Trykk på Del under videoen.
  2. Velg ønsket alternativ for deling.

Blir videoer lastet ned automatisk?

Hvis du har lastet ned en hel spilleliste, kan det hende at videoene lastes ned automatisk. Hvis du derimot laster ned videoer enkeltvis, skal det ikke dukke opp automatisk nedlastet innhold.

Det kommer også an på når du sist gjorde noe med spillelisten. Hvis du har sett på en video fra en spilleliste i løpet av de siste 30 dagene og en ny video blir lagt til i denne spillelisten, blir den nye videoen lastet ned automatisk. Hvis du har lastet ned spillelisten i løpet av de siste 30 dagene, kan det også hende at videoen lastes ned automatisk.