Veelgestelde vragen over offline YouTube-video's

In sommige gebieden kun je bepaalde video's via de mobiele YouTube-app downloaden en offline afspelen. Bekijk meer informatie over hoe je video's downloadt om ze offline te bekijken.

De functies die in dit artikel worden beschreven, zijn op deze locaties beschikbaar. Als YouTube Premium op jouw locatie beschikbaar is, kun je video's naar je computer of mobiele apparaat downloaden door YouTube Premium-lid te worden. Ben je YouTube Premium-lid? Ontdek dan hoe je je downloadinstellingen beheert.

Waar kan ik video's downloaden?

Bekijk video's offline op mobiele apparaten in bepaalde landen of regio's.

Op sommige locaties is YouTube misschien nog niet gelanceerd en dus niet beschikbaar. We zijn bezig om YouTube in meer gebieden te lanceren en een gelokaliseerde versie van YouTube in meer landen of regio's aan te bieden.

Hoe download ik audio-, muziek- of mp3-bestanden vanuit de YouTube-app?

Volg de stappen voor het downloaden van een video om beschikbare muziekvideobestanden te downloaden.

Je kunt geen audio-, muziek- of mp3-bestanden downloaden vanuit de YouTube-app.

Hoe download ik video's van YouTube naar mijn computer?

Je kunt video's downloaden die je al hebt geüpload.

Als je de video niet zelf hebt geüpload, kun je deze opslaan op een computer. Als je Premium-lid bent, kun je video's downloaden door de stappen te volgen voor het offline bekijken van video's.

Waarom staan mijn gedownloade YouTube-video's niet in mijn galerij?

De video's worden versleuteld op het apparaat opgeslagen. Je kunt ze alleen in de YouTube-app bekijken.

Hoe deel ik video's op YouTube?

1. Tik op Delen onder de video.
  2. Kies hoe je wilt delen.

Worden video's automatisch gedownload?

Als je een volledige playlist hebt gedownload, worden video's mogelijk automatisch gedownload. Als je video's afzonderlijk downloadt, zou je geen automatisch gedownloade content moeten zien.

Dit is ook afhankelijk van het moment waarop je de playlist voor het laatst hebt gebruikt. Als je de afgelopen 30 dagen een video uit een playlist hebt bekeken en er een nieuwe video aan die playlist wordt toegevoegd, wordt de nieuwe video automatisch gedownload. Als je die playlist in de afgelopen 30 dagen hebt gedownload, wordt de video mogelijk ook automatisch gedownload.