Ofte stillede spørgsmål om offlineafspilning af YouTube-videoer

I udvalgte områder kan du downloade bestemte videoer i YouTube-mobilappen for at afspille dem offline. Få flere oplysninger om, hvordan du downloader videoer for at se dem offline.

De funktioner, der beskrives i denne artikel, er tilgængelige på de lokationer, som du kan se her. Hvis YouTube Premium er tilgængeligt på din lokation, kan du downloade videoer på din computer eller mobilenhed ved at blive YouTube Premium-medlem. Hvis du er YouTube Premium-medlem, kan du få flere oplysninger om, hvordan du administrerer dine downloadindstillinger.

Hvor er download af videoer tilgængeligt?

Se videoer offline på mobil i udvalgte lande/regioner.

YouTube er muligvis ikke tilgængeligt alle steder og fungerer derfor muligvis ikke i disse områder. Vi arbejder på at lancere YouTube i flere områder og levere en oversat version af YouTube i flere lande/regioner.

Hvordan downloader jeg lyd-, musik- eller mp3-filer fra YouTube-appen?

Du kan downloade en musikvideofil, hvis den er tilgængelig, ved at følge vejledningen i download af en video.

Det er ikke muligt at downloade lyd-, musik- eller mp3-filer fra YouTube-appen.

Hvordan downloader jeg videoer fra YouTube til min computer?

Du kan downloade videoer, som du allerede har uploadet.

Hvis du ikke selv har uploadet videoen, kan du ikke gemme den på en computer. Hvis du er Premium-medlem, kan du downloade videoer ved at følge vejledningen til at se videoer offline.

Hvorfor er mine downloadede YouTube-videoer ikke i mit galleri?

Videoerne bliver opbevaret krypteret på enheden og kan kun ses i YouTube-appen.

Hvordan deler jeg videoer på YouTube?

1. Tryk på Del under videoen.
  2. Vælg den relevante delingsmulighed.

Downloades videoer automatisk?

Videoer kan blive automatisk downloadet, hvis du har downloadet en hel playliste. Men hvis du downloader videoer individuelt, bør indholdet ikke blive downloadet automatisk.

Det afhænger også af, hvornår du sidst interagerede med playlisten. Hvis du har set en video fra en playliste inden for de seneste 30 dage, og en ny video bliver føjet til playlisten, bliver den nye video automatisk downloadet. Hvis du har downloadet playlisten inden for de seneste 30 dage, bliver videoen muligvis også downloadet automatisk.