Preguntes freqüents sobre la reproducció de vídeos de YouTube sense connexió

En algunes zones, pots baixar determinats vídeos des de l'aplicació YouTube per a mòbils per reproduir-los sense connexió. Obtén més informació sobre com pots baixar vídeos per veure'ls sense connexió.

Les funcions que es descriuen en aquest article estan disponibles a les ubicacions que figuren aquí. Si YouTube Premium està disponible a la teva ubicació, subscriu-t'hi per poder baixar vídeos en un ordinador o un dispositiu mòbil. Si ets membre de YouTube Premium, obtén informació sobre com pots gestionar la configuració de baixada.

En quins països està disponible aquesta funció?

Mira vídeos sense connexió al mòbil en determinats països o regions.

És possible que YouTube no estigui disponible en totes les ubicacions i que, per tant, no funcioni en aquests territoris. Estem treballant per llançar YouTube a més llocs i poder oferir-ne una versió localitzada a més països i regions.

Com puc baixar fitxers d'àudio, mp3 o música des de l'aplicació YouTube?

Pots baixar el fitxer d'un vídeo musical, si està disponible, seguint els passos per baixar un vídeo.

No es poden baixar fitxers d'àudio, MP3 o música des de l'aplicació YouTube.

Com puc baixar vídeos de YouTube al meu ordinador?

Pots baixar els vídeos que hagis penjat anteriorment.

Si no ets tu qui ha penjat el vídeo, no el pots desar a l'ordinador. Si ets membre de Premium, pots baixar vídeos seguint els passos per mirar vídeos sense connexió.

Per què els vídeos de YouTube que he baixat no són a la galeria?

Els vídeos s'emmagatzemen encriptats al dispositiu i només es poden reproduir a l'aplicació YouTube.

Com puc compartir vídeos a YouTube?

1. A sota del vídeo, toca Comparteix .
  2. Selecciona l'opció de compartició pertinent.

Es baixen vídeos automàticament?

Si has baixat una llista de reproducció completa, és possible que es baixin vídeos automàticament. Tanmateix, si baixes vídeos individualment, això no hauria de passar.

També depèn de la teva darrera interacció amb la llista de reproducció: si has mirat un vídeo d'una llista en els 30 darrers dies i se n'hi afegeix un de nou, aquest vídeo es baixarà automàticament. Si has baixat la llista de reproducció en els 30 darrers dies, també és possible que el vídeo es baixi automàticament.