Download YouTube-videoer til et SD-kort

Hvis du vil se en video offline, kan du downloade den til et SD-kort (hukommelseskort) eller din telefons interne hukommelse. Du kan downloade videoer, hvis:

Hvis du vil gemme en video for at se den offline, skal du trykke på Download på videoens afspilningsside.

Sådan downloader du videoer til et SD-kort | Begrænsninger er gældende

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.

Download videoer til din telefons SD-kort

Hvis din telefon ikke allerede har et SD-kort, skal du installere et, så videoer, du downloader, kan gemmes på det.

Gem på SD-kort som standard

1. Tryk på dit profilbillede .
  2. Tryk på Indstillinger .
  3. Tryk på Baggrund og downloads.
  4. Slå Brug et SD-kort til (Gem videoer på SD-kortet).

Hvis du ikke aktiverer brug af SD-kort, gemmes dine videoer i telefonens interne hukommelse.

Sørg for, at der er tilstrækkelig plads på SD-kortet til at gemme din video.

Download videoer til SD-kort

1. Gå til den video, du vil gemme på dit SD-kort.
  2. Tryk på Download under videoen.

Hvis din enhed mister forbindelsen, mens du downloader en video eller playliste, genoptages overførslen automatisk igen, når forbindelsen til internettet genoprettes.

Ofte stillede spørgsmål om SD-kort

Hvordan flytter jeg downloadede videoer fra min telefons interne hukommelse til mit SD-kort?

Det er ikke muligt at flytte videoer direkte fra én placering til en anden. Sådan flytter du en downloadet video fra din telefons interne hukommelse til dit SD-kort:

1. Slet videoen fra det interne lager.
  2. Skift lagerplaceringen for video til SD.
  3. Download videoen igen.

Hvordan flytter jeg downloadede videoer fra mit SD-kort til min telefons interne hukommelse?

Det er ikke muligt at flytte videoer direkte fra én placering til en anden. Sådan flytter du en downloadet video fra dit SD-kort til din telefons interne hukommelse:
  1. Slet videoen fra dit SD-kort.
  2. Skift lagerplaceringen for video til din telefons interne hukommelse.
  3. Download videoen igen.