YouTube-sertifointikursseille osallistuminen

YouTube-sertifiointikurssien kelpoisuusehdot muuttuivat 31.10.2019. YouTube-sertifiointikursseille voivat osallistua vain sellaiset sisällöntuottajat ja kumppanit, joilla on YouTube-kumppanuuspäällikkö tai Content ID ‑sisällöntunnistuksen käyttöoikeus. Jos olet aiemmin läpäissyt YouTube-sertifiointikurssin, mutta et täytä näitä vaatimuksia, et voi uusia sertifiointia.

YouTube-sertifiointiohjelmaan kuuluu kursseja, joiden avulla ehdot täyttävät sisällöntuottajat ja kumppanit voivat käyttää YouTuben edistyneitä järjestelmiä ja työkaluja.

Osallistumisoikeuden tarkistaminen

YouTube-sertifiointikursseille voivat osallistua vain sellaiset sisällöntuottajat ja kumppanit, joilla on kumppanuuspäällikkö tai Content ID ‑sisällöntunnistuksen käyttöoikeus.

Lisäksi sinun on täytettävä seuraavat ehdot, jotta voit osallistua YouTube-sertifiointiohjelmaan:

Vinkki: Jos et täytä YouTube-sertifioinnin ehtoja, voit silti saada tietoja kanavan kasvattamisesta ja optimoimisesta YouTube Creator Academyn kursseilta.

Kurssille osallistuminen

Jos täytät ohjelman ehdot, ota yhteyttä kumppanuuspäällikköösi osallistuaksesi kursseille. Kumppanuuspäällikkösi osaa kertoa juuri sinulle sopivimmista kursseista.

Jos sinulla on Content ID:n käyttöoikeus, mutta ei kumppanuuspäällikköä, ota yhteyttä sisällöntuottajien tukitiimiin valitsemalla oikeasta yläkulmasta Tuki.

Kurssin suorittaminen

Kurssin voi suorittaa näin:

1. Opiskele kurssin koulutusmateriaali omaan tahtiisi.
  2. Suorita koe. Kokeen suorittamiseen on aikaa kaksi tuntia. Jos et läpäise koetta ensimmäisellä yrittämällä, voit suorittaa kokeen uudelleen 24 tunnin kuluttua.

Kokeen läpäisemiseksi on saatava oikein vähintään 75 % kysymyksistä. Saat sähköpostivahvistuksen kokeen suorittamisesta. Vahvistus kurssin suorittamisesta on voimassa 18 kuukautta. Koe on läpäistävä uudelleen 18 kuukauden kuluttua.

Musiikkikumppanit: Suorita SRAV-sopimuksessa mainitut kurssit.

YouTube-sertifiointi – usein kysyttyä

Kuinka monta kertaa kokeen voi yrittää läpäistä?

Jos et läpäise koetta ensimmäisellä yrittämällä, sinun on odotettava 24 tuntia ennen seuraavaa yritystä. Voit suorittaa kokeen uudelleen niin monta kertaa kuin haluat.

Kurssisertifiointini on vanhentunut. Miten voin suorittaa kurssin uudelleen?

Jos täytät YouTube-sertifiointikurssien ehdot, saat kumppanuuspäälliköltäsi lisätietoja kurssien uudelleen suorittamisesta.

Jos sinulla on Content ID:n käyttöoikeus, mutta ei kumppanuuspäällikköä, ota yhteyttä sisällöntuottajien tukitiimiin valitsemalla oikeasta yläkulmasta Tuki

Jos et enää täytä YouTube-sertifiointiohjelman ehtoja, et voi suorittaa kursseja uudelleen.

Miten yritykseni voi saada YouTube-sertifioinnin?

Yrityssertifioinnit on keskeytetty, sillä teemme parannuksia ohjelmaan. Tarkista tilanne pian uudelleen.