Tag YouTube-certificeringskurser

Fra og med den 31. oktober 2019 er der nye kvalifikationskrav til at blive YouTube-certificeret. YouTube-certificeringskurser er kun tilgængelige for youtubere og partnere med en YouTube-partneradministrator eller adgang til Content ID. Hvis du tidligere har bestået et YouTube-certificeringskursus, men ikke opfylder disse krav, er du ikke kvalificeret til at blive certificeret igen.

YouTube-certificeret er en række kurser, der er designet til at hjælpe kvalificerede youtubere og partnere med at bruge avancerede YouTube-systemer og værktøjer.

Tjek, om du er kvalificeret

YouTube-certificeringskurser er kun tilgængelige for youtubere og partnere med en partneradministrator eller Content ID.

For at være kvalificeret til at blive YouTube-certificeret skal du derudover:

Tip! Hvis du ikke er kvalificeret til at blive YouTube-certificeret, så se YouTube Creator Academy, hvor du kan lære at udvikle og optimere din kanal.

Tilmeld dig et kursus

Hvis du er kvalificeret, så kontakt din partneradministrator for at tilmelde dig et kursus. Din partneradministrator kan vejlede dig i, hvilke kurser der vil være mest nyttige at tage.

Hvis du ikke har en partneradministrator, men har adgang til Content ID, så vælg Få support øverst til højre for at kontakte Youtuber-supportteamet.

Gennemfør dit kursus

Sådan gennemfører du et kursus:

1. Gennemfør kursusmaterialet som selvstudie.
  2. Tag eksamenen. Du har 2 timer til at tage eksamenen. Hvis du ikke består i første forsøg, kan du tage eksamenen igen efter 24 timer.

Du skal opnå et eksamensresultat på 75 % eller derover for at bestå. Du modtager en mail, der bekræfter, at du har bestået eksamenen. Dit brev om fuldførelse af det pågældende kursus er gyldigt i 18 måneder. Efter 18 måneder skal du tage eksamenen igen.

Musikpartnere: Gennemfør det antal kurser, der er angivet i din SRAV.

Ofte stillede spørgsmål om YouTube-certificering

Hvor mange forsøg har jeg til at bestå eksamenen?

Hvis du ikke består eksamenen første gang, skal du vente 24 timer, før du kan tage den igen. Du kan tage eksamenen lige så mange gange, som du har brug for.

Min certificering er udløbet. Hvordan tager jeg et kursus igen?

Hvis du er kvalificeret, så kontakt din partneradministrator for at få oplysninger om, hvordan du tager et kursus igen.

Hvis du ikke har en partneradministrator, men har adgang til Content ID, så vælg Få support øverst til højre for at kontakte Youtuber-supportteamet.

Hvis du ikke længere er kvalificeret til programmet YouTube-certificeret, kan du ikke tage dine kurser igen.

Hvordan bliver min virksomhed YouTube-certificeret?

Virksomhedscertificering er sat i bero, da vi foretager forbedringer af programmet. Kig forbi igen snart.