Esittelyssä virallinen artistikanava

Jos olet YouTubea käyttävä artisti, viralliselle artistikanavallesi kootaan yhteen paikkaan kaikki tilaajasi ja sisältösi eri YouTube-kanavilta. Käytössäsi on myös artisteille tarkoitettuja työkaluja, kuten Artistien Tilastot.

Virallisen artistikanavan ominaisuudet

Virallinen artistikanava on faniesi kokoontumispaikka

Kun saat virallisen artistikanavan, liitämme aihe‑ ja Vevo-kanavasi (jos saatavilla) sekä aiemmin luodun kanavasi tilaajat uuteen kanavaasi. Tilauspainiketta ja tilaajamäärää ei tämän jälkeen näytetä aiemmalla kanavallasi tai aihekanavalla.

Virallisen artistikanavasi tilaajamäärä voi tästä johtuen nousta.

Tilaajasi näkevät uudet musiikkivideosi riippumatta siitä, ovatko he tilanneet virallisen artistikanavasi tai muita kanaviasi. Yhdistämisen ansiosta voit tehokkaammin mainostaa ja jaella uutta musiikkiasi.

Muita virallisen artistikanavan ominaisuuksia ovat lipunmyynti, oheistuotteet ja Tilastot artisteille.

Vinkki: Kun yleisösi on koottu yhteen paikkaan, voit olla heihin yhteydessä yhteisöpostauksilla, sydänmerkinnöillä ja livestriimeillä.

Ohjelman säännöt ja kelpoisuusehdot

Olet oikeutettu viralliseen artistikanavaan, kun täytät seuraavat vaatimukset:

• Omistat artistin tai bändin YouTube-kanavan, joka keskittyy kyseisen artistin tai bändin musiikkiin.
  • Sinulla on vähintään yksi musiikin jakelukumppanin tai levy-yhtiön toimittama virallinen julkaisu YouTubessa.
  • Kanavasi noudattaa kaikkia YouTuben käytäntöjä, kuten YouTuben yhteisösääntöjä, käyttöehtoja ja tekijänoikeuskäytäntöjä.

Lisäksi vähintään yhden seuraavista ehdoista on täytyttävä:

• Teet yhteistyötä YouTube-kumppanuuspäällikön kanssa.
  • Olet mukana YouTube-kumppaniohjelmassa.
  • Kanavasi on osa levy-yhtiöverkostoa, joka tekee yhteistyötä YouTube-kumppanuuspäällikön kanssa.
  • Musiikkiasi jakelee musiikkikumppani, joka on listattu YouTuben musiikkikumppanien palveluhakemistossa.

Virallisen artistikanavan pyytäminen

Ota yhteyttä levy-yhtiöösi tai jakelijaasi ja pyydä virallista artistikanavaa. Jos sinulla ei ole levy-yhtiötä tai jakelijaa, ota yhteyttä musiikkipalvelukumppaniin, joka voi pyytää virallista artistikanavaa puolestasi. Lista musiikkipalvelukumppaneistamme on YouTuben palveluhakemistossa. Musiikkipalvelukumppanit voivat pyytää virallisen artistikanavan luomista puolestasi, jotta he voivat lisätä musiikkisisältöäsi YouTubeen.

Virallisen artistikanavan käytännöt ja ohjelmat

Virallisen artistikanavan käytännöt ja ohjelmat

Jos sinulla on virallinen artistikanava YouTubessa, sinun on noudatettava YouTuben yhteisösääntöjä.

Jos virallinen artistikanava saa varoituksen yhteisösääntöjen rikkomisesta tai sillä on rajoitettua sisältöä, se jäädytetään ja siitä tulee tavallinen kanava. Kanava palautuu automaattisesti viralliseksi artistikanavaksi, kun yhteisösääntöjen rikkomisesta annettu varoitus ei ole enää voimassa, rajoitettua sisältöä ei enää ole ja kanava täyttää kaikki yllä mainitut ehdot.

Nousussa olevat artistit

YouTube on paikka, jossa kannustaa yksilöllisyyteen ja monimuotoisuuteen ja josta voi löytää uusia genrejä ja sisältömuotoja.

Esittelemme nousussa olevia sisällöntuottajia ja artisteja Nousussa-välilehden uudessa osiossa.

Lue lisää nousussa olevista artisteista.