Innføring i offisielle artistkanaler

Hvis du er en artist med tilstedeværelse på YouTube, kan du bruke en offisiell artistkanal til å samle alt innholdet fra de forskjellige YouTube-kanalene dine på ett sted. Musikken din – inkludert musikkvideoer, sanger og album – sorteres automatisk på to nye hyller.

Finn ut mer om offisielle artistkanaler

Dette får du med en offisiell artistkanal:

• Organisert innhold: På den offisielle artistkanalen organiseres diskografien din i en albummodul og de offisielle musikkvideoene dine i en ny spilleliste. Du kan flytte, slette og legge til hver av disse automatisk genererte musikkmodulene på kanalen din.
  • Promoteringsinnhold: Velg hva du vil vise frem på Fremhevet video-plassen.
  • Fankontakt: Én bekreftet og offisiell kanal der du kan kommunisere direkte med fansen din på YouTube.

Programkriterier

For å kvalifisere som en offisiell artistkanal må kanalen din oppfylle følgende kriterier:

• Du eier og administrerer en YouTube-kanal som representerer en artist eller et band.
  • Du har minst tre offisielle utgivelser på YouTube som er levert og distribuert av en musikkdistributør eller et plateselskap.
  • Kanalen din har ingen aktive advarsler om brudd på retningslinjene.

Du må også oppfylle ett av følgende krav:

• Du samarbeider med en YouTube-partneradministrator.
  • Du er med i YouTubes partnerprogram.
  • Kanalen din er med i et plateselskapsnettverk som samarbeider med en partneradministrator.

Skaff deg en offisiell artistkanal

Hvis du samarbeider med et plateselskap, en digital distributør eller en YouTube-partneradministrator, kan du kontakte vedkommende for å skaffe deg en offisiell artistkanal.

Merk: Hvis du er med i YouTubes partnerprogram, har du tilgang til brukerstøtteteamet for skapere