Introduktion til officielle kunstnerkanaler

Hvis du er kunstner og bruger YouTube, så er din officielle kunstnerkanal stedet, hvor du kan samle alt indholdet fra dine forskellige YouTube-kanaler. Kanalen organiserer automatisk dit musikkatalog på to nye hylder, hvor du bl.a. finder dine musikvideoer, sange og album.

Få flere oplysninger om officielle kunstnerkanaler

Med en officiel kunstnerkanal får du:

• Organiseret indhold: Den officielle kunstnerkanals layout organiserer automatisk din diskografi i en albumsektion og dine officielle musikvideoer på en ny playliste. Det er op til dig, om du vil flytte, slette og gentilføje disse automatisk genererede musiksektioner på din kanal.
  • Salgsfremmende indhold: Vælg, hvad der skal vises som udvalgt video.
  • Fanengagement: Én bekræftet og officiel kanal, hvor du har mulighed for at nå ud til og interagere med dine fans på YouTube.

Programkriterier

Din kanal skal opfylde følgende kvalifikationskrav for at blive en officiel kunstnerkanal:

• Du skal eje og drive en YouTube-kanal, som repræsenterer en kunstner eller et band
  • Du skal have mindst tre officielle udgivelser på YouTube, som leveres og distribueres af en musikdistributør eller et pladeselskab
  • Der må ikke være nogen politikovertrædelser på din kanal

Og et af følgende:

• Samarbejd med en YouTube-partneradministrator
  • Vær en del af YouTubes partnerprogram
  • Din kanal skal være en del af et pladeselskabs netværk, der samarbejder med en partneradministrator

Få en officiel kunstnerkanal

Kontakt dit pladeselskab, din digitale distributør eller din YouTube-partneradministrator for at få en officiel kunstnerkanal.

Bemærk! Hvis du er med i YouTubes partnerprogram, kan du få adgang til vores Youtuber-supportteam