Introduktion til officielle kunstnerkanaler

Hvis du er kunstner og bruger YouTube, så er din officielle kunstnerkanal stedet, hvor du kan samle alt indholdet fra dine forskellige YouTube-kanaler. Kanalen organiserer automatisk dit musikkatalog på to nye hylder, hvor du bl.a. finder dine musikvideoer, sange og album.

Få flere oplysninger om officielle kunstnerkanaler

Med en officiel kunstnerkanal får du:

• Organiseret indhold: Den officielle kunstnerkanals layout organiserer automatisk din diskografi i en albumsektion og dine officielle musikvideoer på en ny playliste. Du kan ikke redigere playlisterne. På den måde sikrer vi, at fans får en ensartet oplevelse på YouTube. Du kan dog godt placere én sektion ovenfor de låste sektioner med videoer og album, hvis du vil promovere noget bestemt på din officielle kunstnerkanal.
  • Synlighed i søgninger: Når dine fans søger efter dig på YouTube, kan de komme direkte videre til din officielle kunstnerkanal fra "ting at se" i højre side af skærmen.
  • Salgsfremmende indhold: Vælg, hvad du vil fremhæve på den dedikerede salgsfremmende hylde og som udvalgt video.
  • Fanengagement: Én bekræftet og officiel kanal, hvor du har mulighed for at nå ud til og engagere dine fans på YouTube.

Kvalifikationskravene til officielle kunstnerkanaler

Du skal opfylde følgende krav for at være kvalificeret til en officiel kunstnerkanal:

• Du skal eje og drive en YouTube-kanal, som repræsenterer en kunstner eller et band
  • Du skal have mindst tre officielle udgivelser på YouTube, som leveres og distribueres af en musikudgivelsespartner
  • Der må ikke være nogen politikovertrædelser på din kanal

Få en officiel kunstnerkanal

Hvis du arbejder sammen med et pladeselskab, en digital distributør eller har en partneradministrator, skal du kontakte dem for at få en officiel kunstnerkanal.