TV-måling på YouTube og YouTube TV

Enkelte annonsører og innholdseiere er interessert i å forstå resultatene for innholdet deres på YouTube og YouTube TV.

For å kunne levere denne informasjonen samarbeider YouTube med Nielsen om å måle innholdsresultatene. Markedsundersøkelsene til Nielsen TV måler seeratferden din.

Følg fremgangsmåten nedenfor for å velge bort eller sjekke bortvelgingsstatusen din, i henhold til Nielsens nettsted og retningslinjer:

Du kan velge bort personlig tilpasning av annonser på innstillingssiden på Android-enheten din. For å velge bort dette trykker du på Innstillinger etterfulgt av Google etterfulgt av Annonser etterfulgt av Velg bort personlig tilpasning av annonser.

Merk: Det vises ikke personlig tilpassede annonser i innhold som er laget for barn

Når du har valgt bort dette, inkluderes ikke lenger de demografiske dataene fra seerne dine i Nielsen TV-målingen. Vi kommuniserer jevnlig med Nielsen for å bekrefte medlemmenes bortvelgingsstatus.

TV-enheter

Du kan velge bort personlig tilpasning av annonser i Google Annonseinnstillinger.