Tv-kijkcijfers op YouTube en YouTube TV

Sommige adverteerders en contenteigenaren willen weten hoe hun content presteert op YouTube en YouTube TV.

YouTube werkt samen met Nielsen om deze contentprestaties te meten. Het tv-marktonderzoek van Nielsen meet je kijkgedrag.

Volg de onderstaande stappen om je af te melden of je afmeldingsstatus te checken, in overeenstemming met de website en het beleid van Nielsen:

Je kunt je op de pagina met instellingen van je Android-apparaat afmelden voor advertentiepersonalisatie. Als je je wilt afmelden, tik je op Instellingen en dan Google en dan Advertenties en dan Afmelden voor advertentiepersonalisatie.

Opmerking: Er worden geen gepersonaliseerde advertenties getoond bij voor kinderen gemaakte content

Nadat je je hebt afgemeld, worden de demografische gegevens van je kijkers niet meer opgenomen in tv-kijkcijfers van Nielsen. We kunnen regelmatig contact opnemen met Nielsen om de afmeldingsstatus van leden te bevestigen.

Tv's

Je kunt je onder de Advertentie-instellingen van Google afmelden voor advertentiepersonalisatie.