TV-mittaukset YouTubessa ja YouTube TV:ssä

Jotkut mainostajat ja sisällön omistajat haluavat tietää, miten heidän sisältönsä menestyy YouTubessa ja YouTube TV:ssä.

YouTube mittaa sisällön tuloksia yhteistyössä Nielsenin kanssa. Nielsenin TV-markkinatutkimus mittaa katselukäyttäytymistä.

Voit jättäytyä pois ohjelmasta tai tarkistaa osallistumisesi tilan seuraavien Nielsenin verkkosivustoa ja käytäntöjä koskevien ohjeiden mukaisesti:

Voit kieltäytyä mainosten personoinnista Android-laitteen asetussivulta. Napauta Asetukset ja sitten Google ja sitten Mainokset ja sitten Poista mainosten personointi käytöstä.

Huom. Lapsille tehdyssä sisällössä ei näytetä personoituja mainoksia.

Kun olet jättäytynyt pois, demografista katsojadataasi ei enää käytetä Nielsenin TV-mittauksessa. Saatamme säännöllisesti ottaa yhteyttä Nielseniin vahvistaaksemme jäsenten osallistumisen tilan.

TV-laitteet

Voit kieltäytyä mainosten personoinnista Google-mainosasetusten kautta.