Mesurament de televisió a YouTube i YouTube TV

A alguns anunciants i propietaris de contingut els interessa entendre el rendiment del seu contingut a YouTube i YouTube TV.

Per proporcionar aquesta informació, YouTube col·labora amb Nielsen per mesurar el rendiment del contingut. L'estudi de mercat sobre televisió de Nielsen mesura el teu comportament de visualització.

Segueix els passos que s'indiquen a continuació per desactivar aquesta opció o comprovar l'estat de desactivació, d'acord amb el lloc web i les polítiques de Nielsen:

Pots desactivar la personalització d'anuncis a la pàgina de configuració del dispositiu Android. Per desactivar-la, toca Configuració i després Google i després Anuncis i després Desactiva la personalització d'anuncis.

Nota: els anuncis personalitzats no es mostren al contingut creat per a nens

Un cop hagis desactivat aquesta opció, les dades demogràfiques dels teus espectadors ja no s'inclouran al mesurament de televisió de Nielsen. És possible que ens comuniquem amb Nielsen regularment per confirmar l'estat de desactivació.

Dispositius de televisió

Pots desactivar la personalització d'anuncis a Configuració d'anuncis de Google.