MCN-verkostojen käyttöohje

Sisällön omistajan asettaminen MCN-verkostossa

Ominaisuudet ovat saatavilla vain kumppaneille, jotka käyttävät YouTube Studio Content Manageria. Pyydä pääsyä YouTube-kumppanuuspäälliköltä.

Voit valita sisällön omistajan ylläpitämään verkostosi YouTube-kanavia. Sisällön omistaja voi myöntää käyttäjille sisällön hallinnoijan oikeudet.

Ohjeet sisällön omistajan asetusten valitsemiseen:

1. Sisällön omistajan asettaminen: Yleiset ohjeet sisällön omistajan asettamiseen.
  2. AdSense for YouTube ‐tilin käyttöönotto maksuja varten: Ennen kuin voit saada maksuja, sinun on yhdistettävä AdSense for YouTube ‐tili sisällön hallinnoijaan.
  3. Sisällönhallinnointikutsun lähettäminen: Nimeä järjestelmänvalvoja, joka ylläpitää sisältöä ja lupia.
  4. Kirjautuminen sisään sisällön hallinnoijana: Kun käyttäjä on hyväksynyt sisällönhallinnointikutsun, hän voi kirjautua YouTubeen sisällön omistajan puolesta ja ylläpitää tämän videoita.
  5. Sisällön omistajan hallintapaneeli: Hallintapaneelin kautta voit ylläpitää verkostosi YouTube-kanavia.