Handleiding Multi-Channel Network (MCN)

Informatie over waarschuwingen voor MCN's

Je netwerk bestaat uit meerdere kanalen. Als kanalen die je beheert het YouTube-beleid schenden, kan dit dus tot sancties voor je netwerk leiden.

Als een partner in een periode van 90 dagen tien waarschuwingen vanwege auteursrechtklachten ontvangt voor beheerde kanalen, wordt er een aanvullende beoordeling van de partner uitgevoerd. Mogelijke resultaten zijn een waarschuwing, het verlies van de toegang tot functies (bijvoorbeeld uitschakeling van kanaalkoppelingen) of de beëindiging van de partnerschapsovereenkomst. YouTube behoudt zich ook het recht voor om misbruik op elk gewenst moment naar eigen goeddunken te evalueren en aan te pakken.

Gebruik deze bronnen om te zien hoe je als MCN met waarschuwingen omgaat: