Driftshåndbog for kanalnetværk (MCN, multi-channel network)

Forstå advarsler som kanalnetværk

Eftersom dit netværk omfatter flere kanaler, kan overtrædelser af YouTubes politikker på de kanaler, du administrerer, føre til, at dit netværk straffes.

Hvis en partner modtager 10 advarsler for krænkelse af ophavsretten på alle vedkommendes administrerede kanaler i løbet af en 90-dages periode, bliver partneren genstand for yderligere gennemgang, hvis resultater kan medføre en advarsel, funktionstab (f.eks. deaktivering af kanaltilknytning) eller opsigelse af samarbejdsaftalen. YouTube forbeholder sig også ret til at evaluere og adressere misbrug til enhver tid efter eget skøn.

Brug disse ressourcer til at administrere advarsler som kanalnetværk: