Videon pikkukuvan lisääminen

Käytä YouTube Studio ‑sovellusta pikkukuvien lataamiseen mobiililaitteella.

Videoiden pikkukuvat ovat videoiden nopeita esittelyjä, jotka näytetään, kun käyttäjä selaa videoita YouTubessa. Kun video on ladattu, voit valita pikkukuvan kolmesta YouTuben automaattisesti luomasta vaihtoehdosta tai ladata itse luomasi pikkukuvan.

Videon pikkukuvan lisääminen tai muuttaminen

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Sisältö.
  3. Valitse video klikkaamalla sen pikkukuvaa.
  4. Valitse automaattisesti luotu pikkukuva ja valitse Tallenna.

Itse luodun pikkukuvan lisääminen

Omien pikkukuvien lataaminen edellyttää, että tilisi on vahvistettu.

Uudet videot

Lataukset

1. Lataa video valitsemalla LUO .
  2. Valitse Pikkukuva-kohdasta Lataa pikkukuva.

Livestriimit

1. Valitse LUO  ja sitten Aloita live-lähetys.
  2. Valitse Striimi-näytöltä  Muuta PIKKUKUVAA.

Ladatut videot

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Sisältö.
  3. Valitse video klikkaamalla sen pikkukuvaa.
  4. Valitse Pikkukuva-kohdasta Lataa pikkukuva.
  5. Valitse tiedosto, jota haluat käyttää omana pikkukuvana.
  6. Valitse Tallenna.

Kun olet lisännyt oman pikkukuvan, valitse sen kohdalta Lisää , niin voit ladata pikkukuvan tai muokata sitä.

Katso, miten videon oma pikkukuva lisätään

Katso seuraava YouTube Creators ‑kanavan video, jos haluat lisätietoja oman pikkukuvan lisäämisestä videolle.

How to Add Custom Thumbnails to Your YouTube Videos

Omien pikkukuvien parhaat käytännöt

Katso vinkit tehokkaiden pikkukuvien tekemiseen ja vältä klikkien kalastelua.

Kuvan koko ja resoluutio

Oman pikkukuvan kannattaa olla mahdollisimman suuri. Sitä käytetään upotetussa soittimessa esikatselukuvana. Pikkukuvan suositellut ominaisuudet:

• resoluutio 1280 x 720 (vähimmäisleveys 640 pikseliä)
  • ladattu kuvamuodossa, kuten JPG, GIF tai PNG
  • tiedostokoko alle 2 Mt
  • kuvasuhde 16:9, jos mahdollista, sillä sitä käytetään yleisimmin YouTube-soittimissa ja ‑esikatseluissa.

Pikkukuvakäytännöt

Kaikkien omien pikkukuvien on oltava yhteisön sääntöjen mukaisia. Pikkukuva voidaan hylätä, ja kanavallesi voidaan antaa varoitus, jos pikkukuva sisältää jotain seuraavista:
  • Alastomuus tai seksuaalisesti provosoiva sisältö
  • Vihamielinen sisältö
  • Väkivalta
  • Haitallinen tai vaarallinen sisältö
Toistuvien rikkeiden vuoksi oikeutesi omien pikkukuvien käyttöön voidaan poistaa 30 päivän ajaksi ja tilisi voidaan jopa lopettaa. Lue lisää yhteisön sääntöjen rikkomisesta annettavista varoituksista.
Saat varoituksesta ilmoituksen sähköpostiisi ja näet kanavan asetuksissa ilmoituksen, kun seuraavan kerran kirjaudut sisään YouTubeen. Voit tehdä varoituksesta valituksen, jos pikkukuvasi eivät mielestäsi riko YouTuben yhteisön sääntöjä. Jos valituksesi hyväksytään etkä ole vielä vaihtanut pikkukuvaa, voimme palauttaa sen käyttöön.

Oman pikkukuvan rajoitukset

Kanavalle voi ladata yhden päivän aikana vain tietyn määrän omia pikkukuvia. Jos saat oman pikkukuvan lataamisen yhteydessä virheviestin "Omien pikkukuvien päivittäinen enimmäismäärä on täyttynyt", kokeile uudelleen 24 tunnin kuluttua.
Rajat voivat vaihdella maan/alueen tai kanavahistorian mukaan. Kanavan historiatietojen kelpoisuuteen voivat vaikuttaa myös tekijänoikeusvaroitukset. Yhteisön sääntöjen rikkomukset vaikuttavat omien pikkukuvien latausrajaan.

Miksi en voi käyttää omia pikkukuvia?

YouTube voi poistaa omat pikkukuvat käytöstä tiettyjen hakutulosten yhteydessä, jos pikkukuvien katsotaan olevan katsojille sopimattomia.
Kaikkien omien pikkukuvien on oltava yhteisön sääntöjen mukaisia.