Videon pikkukuvan lisääminen

Käytä YouTube Studio ‑sovellusta pikkukuvien lataamiseen mobiililaitteella.

Videoiden pikkukuvat ovat videoiden nopeita esittelyjä, jotka näytetään, kun käyttäjä selaa videoita YouTubessa. Kun video on ladattu, voit valita pikkukuvan kolmesta YouTuben automaattisesti luomasta vaihtoehdosta tai ladata itse luomasi pikkukuvan.

Videon pikkukuvan lisääminen tai muuttaminen

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Videot.
  3. Valitse video klikkaamalla sen nimeä tai pikkukuvaa.
  4. Valitse automaattisesti luotu pikkukuva ja valitse Tallenna.

Itse luodun pikkukuvan lisääminen

Omien pikkukuvien lataaminen edellyttää, että tilisi on vahvistettu.

Uudet videot

Lataukset

1. Lataa video valitsemalla LUO .
  2. Valitse Pikkukuva-kohdasta Lataa pikkukuva.

Livestriimit

1. Valitse LUO  ja sitten Aloita live-lähetys.
  2. Valitse Striimi-näytöltä LATAA OMA PIKKUKUVA

Ladatut videot

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Videot.
  3. Valitse video klikkaamalla sen nimeä tai pikkukuvaa.
  4. Valitse Pikkukuva-kohdasta Lataa pikkukuva.
  5. Valitse tiedosto, jota haluat käyttää omana pikkukuvana.
  6. Valitse Tallenna.

Kun olet lisännyt oman pikkukuvan, vie hiiri sen päälle ja klikkaa Lisää , niin voit ladata pikkukuvan tai muokata sitä.

Katso, miten videon oma pikkukuva lisätään

Katso seuraava YouTube Creators ‑kanavan video, jos haluat lisätietoja oman pikkukuvan lisäämisestä videolle.

How to Add Custom Thumbnails to Your YouTube Videos

Omien pikkukuvien parhaat käytännöt

Katso vinkit tehokkaiden pikkukuvien tekemiseen ja vältä klikkien kalastelua.

Kuvan koko ja resoluutio

Oman pikkukuvan kannattaa olla mahdollisimman suuri. Sitä käytetään upotetussa soittimessa esikatselukuvana. Pikkukuvan suositellut ominaisuudet:

• resoluutio 1280 x 720 (vähimmäisleveys 640 pikseliä)
  • ladattu kuvamuodossa, kuten JPG, GIF tai PNG
  • tiedostokoko alle 2 Mt
  • kuvasuhde 16:9, jos mahdollista, sillä sitä käytetään yleisimmin YouTube-soittimissa ja ‑esikatseluissa.

Pikkukuvakäytännöt

Kaikkien omien pikkukuvien on oltava yhteisön sääntöjen mukaisia. Pikkukuva voidaan hylätä, ja kanavallesi voidaan antaa varoitus, jos pikkukuva sisältää jotain seuraavista:
  • Alastomuus tai seksuaalisesti provosoiva sisältö
  • Vihamielinen sisältö
  • Väkivalta
  • Haitallinen tai vaarallinen sisältö
Toistuvien rikkeiden vuoksi oikeutesi omien pikkukuvien käyttöön voidaan poistaa 30 päivän ajaksi ja tilisi voidaan lopettaa. Lue lisää yhteisön sääntöjen rikkomisesta annettavista varoituksista.
Saat varoituksesta ilmoituksen sähköpostiisi ja näet kanavan asetuksissa ilmoituksen, kun seuraavan kerran kirjaudut sisään YouTubeen. Voit tehdä varoituksesta valituksen, jos pikkukuvasi eivät mielestäsi riko YouTuben yhteisön sääntöjä. Jos valituksesi hyväksytään etkä ole vielä vaihtanut pikkukuvaa, voimme palauttaa sen käyttöön.

Miksi omat pikkukuvani on poistettu käytöstä?

YouTube voi poistaa omat pikkukuvat käytöstä tiettyjen hakutulosten yhteydessä, jos pikkukuvien katsotaan olevan katsojille sopimattomia.
Kaikkien omien pikkukuvien on oltava yhteisön sääntöjen mukaisia.