Tilføj videominiaturer

For at tilføje miniaturebilleder på mobilen skal du bruge YouTube Studio-appen.

Med videominiaturer kan seere se et øjebliksbillede fra din video, mens de bruger YouTube. Når din video er færdig med at uploade, kan du vælge et miniaturebillede blandt de tre valgmuligheder, som YouTube automatisk genererer, eller du kan uploade dit eget.

Tilføj eller skift en videominiature

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Indhold i menuen til venstre.
  3. Vælg en video ved at klikke på dens titel eller miniaturebillede.
  4. Vælg et automatisk genereret miniaturebillede, og vælg Gem.

Opret en tilpasset videominiature

Du skal have en bekræftet konto for at uploade tilpassede miniaturebilleder.

Nye videoer

Uploads

1. Vælg OPRET  for at uploade din video.
  2. Vælg Upload miniaturebillede under "Miniaturebillede".

Livestreams

1. Vælg OPRET  og derefter Gå live.
  2. På skærmen "Stream" skal du vælge UPLOAD TILPASSET MINIATUREBILLEDE

Uploadede videoer

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Indhold i menuen til venstre.
  3. Vælg en video ved at klikke på dens titel eller miniaturebillede.
  4. Vælg Upload miniaturebillede under "Miniaturebillede".
  5. Vælg den fil, du vil bruge som dit tilpassede miniaturebillede.
  6. Vælg Gem.

Når du har tilføjet et tilpasset miniaturebillede, kan du holde markøren over det og klikke på Mere  for at downloade eller redigere miniaturebilledet.

Se, hvordan du tilføjer et tilpasset videominiaturebillede

Se denne video fra YouTube Creators-kanalen, hvis du vil se, hvordan du tilføjer et tilpasset videominiaturebillede.

How to Add Custom Thumbnails to Your YouTube Videos

Optimale løsninger for tilpassede miniaturebilleder

Få tips til, hvordan du laver effektive miniaturebilleder og undgår clickbait.

Billedstørrelse og -opløsning

Dit tilpassede miniaturebillede skal være så stort som muligt. Det bruges til forhåndsvisning i den integrerede afspiller. Vi anbefaler, at dine tilpassede miniaturebilleder:

• Har en opløsning på 1280 x 720 (med en bredde på mindst 640 pixels)
  • Uploades i billedformater såsom JPG, GIF eller PNG.
  • Fylder mindre end grænsen på 2 MB
  • Så vidt muligt har billedformatet 16:9, da det er det mest brugte i YouTube-afspillere og -forhåndsvisninger.

Politikker for miniaturebilleder

Alle tilpassede miniaturebilleder skal følge vores retningslinjer for fællesskabet. Dit miniaturebillede kan blive afvist, og du kan få et strafklip på din konto, hvis det indeholder:
  • Nøgenhed eller seksuelt provokerende indhold
  • Hadefulde ytringer
  • Vold
  • Skadeligt eller farligt indhold
Gentagne overtrædelser kan føre til fjernelse af dine rettigheder til at bruge tilpassede miniaturebilleder i 30 dage og i sidste ende lukning af din konto. Få flere oplysninger om strafklip for at overtræde retningslinjerne for fællesskabet.
Hvis du får et strafklip, sender vi dig en mail, og du vil se en advarsel under dine Kanalindstillinger, næste gang du logger ind på YouTube. Du kan gøre indsigelse mod strafklippet, hvis du mener, at dine miniaturebilleder ikke overtræder YouTubes retningslinjer for fællesskabet. Hvis du får medhold i din appel, og du ikke allerede har erstattet miniaturebilledet, kan vi måske gendanne det.

Hvorfor er mine tilpassede miniaturebilleder deaktiveret?

YouTube kan deaktivere tilpassede miniaturebilleder for visse søgeresultater, hvis de anses for at være upassende for seere.
Alle tilpassede miniaturebilleder skal følge vores retningslinjer for fællesskabet.