Afegir miniatures de vídeo a YouTube

Les miniatures de vídeo permeten al teu públic veure una instantània ràpida del vídeo. Pots triar una de les opcions que YouTube genera automàticament o bé, si el teu compte està verificat, penjar la teva pròpia miniatura de vídeo. Assegura't que la miniatura segueixi les directrius de la comunitat.

Afegir miniatures automàtiques o personalitzades

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Contingut.
  3. Fes clic al vídeo que vols editar.
  4. Selecciona una miniatura generada automàticament o fes clic a Penja una miniatura per crear una miniatura de vídeo personalitzada a partir d'una imatge del dispositiu.
  5. Fes clic a DESA.
Nota: és possible que els canvis en la miniatura tardin a mostrar-se a YouTube.

Com es pot afegir una miniatura de vídeo personalitzada

Mira el vídeo següent del canal YouTube Creators sobre com pots afegir una miniatura de vídeo personalitzada a YouTube.

How to Add Custom Thumbnails to Your YouTube Videos

Subscriu-te al canal YouTube Creators per rebre les novetats, els consells i les notícies més recents.
Obtén consells per a creadors sobre les miniatures de vídeo.

Pràctiques recomanades per a les miniatures personalitzades

Mida de la imatge i resolució

La imatge de la teva miniatura personalitzada ha de ser tan gran com sigui possible. S'utilitzarà com a imatge de previsualització al reproductor inserit. Et recomanem que les miniatures personalitzades tinguin les característiques següents:

• Una resolució de 1280 x 720 (amb una amplada mínima de 640 píxels).
  • Un format d'imatge, com ara JPG, GIF o PNG.
  • Una mida inferior a 2 MB per als vídeos o 10 MB per als pòdcasts.
  • Una relació d'aspecte de 16:9, ja que és la més habitual en reproductors i previsualitzacions de YouTube.
  • En el cas de les llistes de reproducció de pòdcasts, penja una miniatura amb una relació d'aspecte d'1:1 en lloc de 16:9 (1280 x 1280 píxels).

Polítiques de les miniatures

Totes les miniatures personalitzades han de seguir les nostres directrius de la comunitat. És possible que el teu compte rebi un toc d'atenció i que es rebutgin les miniatures si inclouen:
  • Nuesa o contingut sexual provocatiu
  • Incitació a l'odi
  • Violència
  • Contingut perjudicial o perillós
Si infringeixes aquestes directrius reiteradament, és possible que se't retirin els privilegis de penjar miniatures personalitzades durant 30 dies i, fins i tot, que es cancel·li el teu compte. Obtén més informació sobre els tocs d'atenció per infracció de les directrius de la comunitat.
Si reps un toc d'atenció, t'enviarem un correu electrònic i veuràs una alerta a la configuració del teu canal el pròxim cop que iniciïs la sessió a YouTube. Pots apel·lar contra el toc d'atenció si creus que les teves miniatures no infringeixen les directrius de la comunitat de YouTube. Si l'apel·lació s'aprova i encara no has substituït la miniatura, és possible que la restaurem.

Límits de les miniatures personalitzades

Hi ha un límit en el nombre de miniatures personalitzades que un canal pot penjar cada dia. Si reps un missatge d'error que diu "S'ha arribat al límit de miniatures personalitzades diàries" quan intentes penjar una miniatura, torna-ho a provar al cap de 24 hores.
Els límits poden variar en funció del país o de la regió, o de l'historial del canal. Els tocs d'atenció per infracció dels drets d'autor poden afectar la idoneïtat de l'historial del canal. Els tocs d'atenció per infracció de les directrius de la comunitat afectaran el nombre de miniatures personalitzades que pots penjar.
Nota: no pots penjar una miniatura personalitzada per als curts, tal com fas amb els vídeos llargs. Pots seleccionar un fotograma d'un curt per utilitzar-lo com la miniatura que es mostrarà als resultats de cerca, a les pàgines pivot d'etiquetes i àudio, i a la pàgina del canal. Un cop seleccionada, no podràs canviar la miniatura després de penjar el vídeo.

Per què s'han desactivat les meves miniatures personalitzades?

YouTube pot desactivar les miniatures personalitzades d'alguns resultats de cerca quan es consideren inadequades per als espectadors.
Totes les miniatures personalitzades han de seguir les nostres directrius de la comunitat.