Voeg videominiprente op YouTube by

Met videominiprente kan jou gehoor ’n vinnige oorsig van jou video sien. Jy kan kies uit die opsies wat YouTube outomaties genereer, of jy kan jou eie een oplaai as jou rekening geverifieer is. Maak seker dat jou miniprent aan ons gemeenskapsriglyne voldoen.

Voeg outomatiese of gepasmaakte miniprente by

1. Meld aan by YouTube Studio.
  2. Kies Inhoud op die linkerkieslys.
  3. Klik op die video wat jy wil wysig.
  4. Kies ’n outogegenereerde miniprent, of klik op Laai miniprent op om ’n gepasmaakte videominiprent vanaf ’n prent op jou toestel te skep.
  5. Klik STOOR.
Let wel: Dit kan ’n ruk neem voordat jou veranderinge aan jou miniprent op YouTube verskyn.

Kyk hoe om ’n gepasmaakte videominiprent by te voeg

Kyk na die volgende video vanaf die YouTube Creators-kanaal as jy ’n tutoriaal wil hê oor hoe om ’n gepasmaakte videominiprent op YouTube by te voeg.

How to Add Custom Thumbnails to Your YouTube Videos

Kry skepperwenke vir videominiprente.

Beste praktyke vir gepasmaakte miniprente

Prentgrootte en -resolusie

Jou gepasmaakte miniprent moet so groot as moontlik wees. Dit sal as die voorskouprent in die ingebedde speler gebruik word. Ons beveel aan jou gepasmaakte miniprente:

• Het ’n resolusie van 1280x720 (met ’n minimum breedte van 640 pieksels).
  • Word opgelaai in prentformate soos JPG, GIF of PNG.
  • Is kleiner as 2 MB vir video’s of 10 MB vir podsendings.
  • Probeer om ’n 16:9-aspekverhouding te gebruik, aangesien dit die meeste in YouTube-spelers en voorskoue gebruik word.
  • Laai ’n miniprent met ’n aspekverhouding van 1:1 pleks van 16:9 (1280 x 1280 pieksels) vir podsendingsnitlyste op.

Miniprentbeleide

Alle prente vir gepasmaakte miniprente moet aan ons gemeenskapsriglyne voldoen. Jou miniprente kan afgekeur word en ’n waarskuwing vir jou rekening tot gevolg hê as dit enige van die volgende bevat:
  • Naaktheid of seksueel uitlokkende inhoud
  • Haatspraak
  • Geweld
  • Skadelike of gevaarlike inhoud
Herhaaldelike oortredings kan daartoe lei dat jou voorreg van gepasmaakte miniprente vir 30 dae verwyder word, of selfs tot rekeningbeëindiging. Kom meer te wete oor gemeenskapsriglynewaarskuwings.
As ’n waarskuwing uitgereik word, sal jy ’n e-pos kry en ’n waarskuwing in jou kanaalinstellings sien as jy weer by YouTube aanmeld. Jy kan teen die waarskuwing appelleer as jy dink dat jou miniprente nie die YouTube-gemeenskapriglyne oortree nie. As jou appèl goedgekeur word en jy nie reeds die miniprent vervang het nie, kan ons dit herstel.

Limiete vir gepasmaakte miniprente

Daar is ’n limiet vir hoeveel gepasmaakte miniprente ’n kanaal elke dag kan oplaai. As jy ’n fout kry wat sê “Daaglikse limiet vir gepasmaakte miniprente is bereik” wanneer jy ’n miniprent probeer oplaai, kan jy oor 24 uur weer probeer.
Limiete kan volgens land/streek of kanaalgeskiedenis verskil. Kopieregwaarskuwings kan kanaalgeskiedenisgeskiktheid beïnvloed. Gemeenskapsriglynewaarskuwings sal beïnvloed hoeveel gepasmaakte miniprente jy kan oplaai.
Let wel: Jy kan nie ’n gepasmaakte miniprent vir Kortvideo’s oplaai soos in langvormvideo’s nie. Jy kan ’n raam uit jou Kortvideo kies om te gebruik as die miniprent wat in soekresultate, hutsteken- en oudio-draaibladsye en jou kanaalbladsy verskyn. Wanneer dit gekies is, kan jy nie die miniprent verander nadat jy die video opgelaai het nie.

Hoekom is my gepasmaakte miniprente afgeskakel?

YouTube kan gepasmaakte miniprente vir sekere soekresultate afskakel wanneer dit as onvanpas vir kykers beskou word.
Alle prente vir gepasmaakte miniprente moet aan ons gemeenskapsriglyne voldoen.