Artistien mediamateriaalit

Aivan kuin musiikkisi ja videosikin, mediamateriaalisi on luovan ilmaisusi jatke. Haluamme sekä potentiaalisten että nykyisten faniesi tunnistavan sinut, kun he nauttivat sisällöstäsi YouTuben ekosysteemissä.

Mediamateriaalin kuvien lisääminen

YouTubessa kuviasi voidaan käyttää YouTube-haussa, YouTube-listoilla, YouTube Music ‑sovelluksessa, soittolistoissa ja bannereissa. Voit muokata mediamateriaaliasi milloin tahansa.

Sinua pyydetään lataamaan sama kuva kahdesti. Toista kuvaa käytetään YouTubessa, toista YouTube Music ‑sovelluksessa.

1. Kirjaudu tietokoneella YouTubeen.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta tilikuvaketta ja valitse Creator Studio.
  3. Valitse vasemmalta Artistikeskus-kohdasta Mediamateriaali.
  4. Valitse kuvaohjeidemme mukainen laadukas kuva.
  5. Lisätäksesi profiilikuvan klikkaa Päivitä kuva vaiheessa 2.
    • Profiilikuvasi tulee Google-tililtäsi. Kun lataat tämän kuvan tai muokkaat sitä, sinut ohjataan Googlen Tietoja minusta ‑sivulle.
    • Kun olet tehnyt haluamasi muutokset Googlen Tietoja minusta ‑sivulla, voit palata Creator Studion Artistikeskukseen ja viimeistellä mediamateriaalisi päivittämisen.
  6. Valitse seuraavaksi Päivitä kuva vaiheessa 3 ja lisää galleriakuvasi.
    • Yhdenmukaisuuden vuoksi suosittelemme käyttämään samaa kuvaa kuin edellisessä vaiheessa.

Mediamateriaalin kuvaustekstin lisääminen

Kuvaustekstiä voidaan käyttää YouTube-haussa, kanavallasi ja YouTube Music ‑sovelluksessa. Voit päivittää mediamateriaaliasi koska tahansa.

Klikkaa kuvausruutua muokataksesi kuvaustekstiä. Kirjoita kuvauksesi ja valitse Tallenna kuvaus. Muista noudattaa näitä ohjeita:

• Teksti saa olla korkeintaan 1 500 merkkiä pitkä. YouTube Musicissa kuvaus katkaistaan noin 150 merkin jälkeen ja loput kuvauksesta avautuu Lisää-linkistä.
  • Varmista, että teksti noudattaa yhteisön sääntöjä.
  • Pidä kuvauksesi ajan tasalla. Tulevaa albumia tai uutta julkaisua koskevat mainostekstit voivat vanhentua nopeasti.

Mediamateriaalin kuvien tai kuvaustekstin poistaminen tai muuttaminen

1. Kirjaudu tietokoneella YouTubeen.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta tilikuvaketta ja valitse Creator Studio.
  3. Valitse vasemmalta Artistikeskus-kohdasta Mediamateriaali.
  4. Vie hiiri päivitettävän tai poistettavan kuvan päälle > valitse Poista.
  5. Vieritä alareunaan ja valitse Tallenna.
Kuvaa koskevat ohjeet
Artistien kuvia voidaan käyttää eri paikoissa YouTubessa, Googlen palveluissa ja muilla kolmannen osapuolen sivustoilla. Seuraamalla alla olevia ohjeita varmistat, että kuvasi näyttää kaikissa paikoissa yhtä hyvältä.
  • Muoto ja suunta: Kuvien tulisi olla vaakasuuntaisia suorakulmioita.
  • Koko: Kuvien koon on oltava vähintään 5 120 x 2 880 pikseliä.
  • Resoluutio: Kuvien resoluution on oltava vähintään 150 dpi.
  • Tiedostomuoto: Voit ladata vain JPG- tai PNG-muotoisia kuvia.
  • Tyhjä tila: Kuvasi rajataan neliöksi ja ympyräksi, joten varmista, että kuvan reunoilla on riittävästi tyhjää tilaa.
  • Kuvan sisältö: Kasvojesi tulee näkyä kuvassa – älä käytä tekstiä tai albumin kansikuvaa.
  • Yhteisön säännöt: Varmista että kuvasi on YouTuben yhteisön sääntöjen mukainen.

Esimerkkejä mediamateriaalin kuvien rajauksesta on alla olevissa kuvaesimerkeissä.

Kuvaesimerkkejä

Tässä esimerkkejä siitä, kuinka kuvat tulisi ladata mediamateriaaliin.

Sooloartistien kuvissa pitäisi näkyä kasvot ja hartiat, ei koko vartalo:

Ryhmäkuvissa ympärille tulee jättää tilaa, jottei osa ihmisistä rajaudu pois.