Artistiprofiili

Aivan kuin musiikkisi ja videosikin, profiilisi on luovan ilmaisusi jatke. Haluamme sekä potentiaalisten että nykyisten faniesi tunnistavan sinut, kun he nauttivat sisällöstäsi YouTuben ekosysteemissä.

Profiilin päivittäminen

YouTubessa kuviasi voidaan käyttää YouTube-haussa, YouTube-listoilla, YouTube Music ‑sovelluksessa, soittolistoissa ja bannereissa. Voit päivittää profiilisi milloin tahansa.

Sinua pyydetään lataamaan sama kuva kahdesti. Toista kuvaa käytetään YouTubessa, toista YouTube Music ‑sovelluksessa.

1. Mene osoitteeseen studio.youtube.com.
  2. Valitse vasemmalta Profiili.
  3. Lisää itsellesi nimi ja ohjeiden mukainen kuvaus.
  4. Valitse kuvaohjeidemme mukainen laadukas kuva.
  5. Lisää kynäkuvakkeen kautta neliönmuotoinen profiilikuva ja suorakaiteenmuotoinen kansikuva.

Kuvausta koskevat ohjeet

Kuvausta voidaan käyttää YouTube-haussa, kanavallasi ja YouTube Music ‑sovelluksessa. Voit päivittää profiilisi koska tahansa.

Klikkaa kuvausruutua muokataksesi kuvaustekstiä. Kirjoita kuvauksesi ja valitse Tallenna kuvaus. Muista noudattaa näitä ohjeita:

• Teksti saa olla korkeintaan 1 500 merkkiä pitkä. YouTube Musicissa kuvaus katkaistaan noin 150 merkin jälkeen ja loput kuvauksesta avautuu Lisää-linkistä.
  • Varmista, että teksti noudattaa yhteisön sääntöjä.
  • Pidä kuvauksesi ajan tasalla. Tulevaa albumia tai uutta julkaisua koskevat mainostekstit voivat vanhentua nopeasti.
Kuvia koskevat ohjeet
Artistien kuvia voidaan käyttää eri paikoissa YouTubessa, Googlen palveluissa ja muilla kolmannen osapuolen sivustoilla. Seuraamalla alla olevia ohjeita varmistat, että kuvasi näyttää kaikissa paikoissa yhtä hyvältä.
  • Muoto ja suunta: Kuvien tulisi olla vaakasuuntaisia suorakulmioita.
  • Koko: Kuvien koon on oltava vähintään 5 120 x 2 880 pikseliä.
  • Resoluutio: Kuvien resoluution on oltava vähintään 150 dpi.
  • Tiedostomuoto: Voit ladata vain JPG- tai PNG-muotoisia kuvia.
  • Tyhjä tila: Kuvasi rajataan neliöksi ja ympyräksi, joten varmista, että kuvan reunoilla on riittävästi tyhjää tilaa.
  • Kuvan sisältö: Kasvojesi tulee näkyä kuvassa – älä käytä tekstiä tai albumin kansikuvaa.
  • Yhteisön säännöt: Varmista että kuvasi on YouTuben yhteisön sääntöjen mukainen.

Esimerkkejä profiilikuvien rajauksesta on alla olevissa kuvaesimerkeissä.

Kuvaesimerkkejä

Tässä on esimerkkejä siitä, minkälaisia profiilikuvia kannattaa ladata.

Sooloartistien kuvissa pitäisi näkyä kasvot ja hartiat, ei koko vartalo:

Ryhmäkuvissa ympärille tulee jättää tilaa, jottei osa ihmisistä rajaudu pois.