Profil til kunstnere

Din profil er en forlængelse af dit kreative udtryk, ligesom din musik og dine videoer er det. Vi vil gerne have, at fans kan finde ud af, hvem du er, når de interagerer med dit indhold på YouTube.

Opdater din profil

På YouTube kan dine billeder blive brugt følgende steder:

• YouTube-søgning
  • YouTube-hitlister
  • YouTube Music
  • Playlister
  • Bannere

Du kan til enhver tid opdatere din profil.

Du bliver bedt om at uploade det samme billede to gange. Et af billederne vil blive brugt på YouTube, og det andet vil blive brugt i YouTube Music-appen.

1. Gå til studio.youtube.com.
  2. Klik på Profil ude i venstre side.
  3. Angiv dit navn og biografi ved hjælp af vores retningslinjer for biografier.
  4. Vælg et billede i høj kvalitet, der følger vores retningslinjer for billeder.
  5. Brug blyantikonet til at tilføje et kvadratisk og et rektangulært profilbillede.

Retningslinjer for profilbiografier

Din biografi kan bruges følgende steder:

• YouTube-søgning
  • Din kanal
  • YouTube Music

Opdater din biografi ved at trykke et tilfældigt sted i feltet Biografi, angive din biografi og vælge Gem biografi. Sørg for at følge disse retningslinjer:

• Hold den under 1.500 tegn. Din biografi kan være op til 1.500 tegn, og efter ~150 tegn afkorter YouTube Music teksten og placerer resten af biografien bag et "Mere"-link.
  • Sørg for, at indholdet overholder vores retningslinjer for fællesskabet.
  • Hold din biografi opdateret. Hvis du har promoveret et kommende album eller en ny udgivelse i din biografi, kan indholdet blive forældet.
Retningslinjer for billeder
Kunstnerbilleder kan ses forskellige steder på YouTube, Google og visse websites fra tredjeparter. Du kan sikre, at dit billede ser flot ud alle disse steder, ved at følge disse retningslinjer:
  • Form og retning: Billeder skal være rektangulære og i liggende format.
  • Størrelse: Billeder skal være mindst 5120 x 2880 pixels.
  • Opløsning: Billeder skal være mindst 150 dpi.
  • Format: Du kan kun uploade billeder i JPG- og PNG-format.
  • Ekstra plads: Dit billede beskæres til en firkant og en cirkel, så du skal sørge for at have nok plads i kanten af dit billede.
  • Billedindhold: Dit ansigt og eventuelt andres ansigter skal være synlige på profilbilledet – der må ikke bruges tekst eller albumgrafik.
  • Retningslinjer for fællesskabet: Sørg for, at billedet overholder YouTubes retningslinjer for fællesskabet.

Se eksempler på, hvordan profilbilleder kan blive beskåret, i sektionen med billedeksempler nedenfor.

Billedeksempler

Her er nogle eksempler på optimale løsninger, du kan følge, når du uploader billeder til din profil.

Soloartister skal vise deres hoved og skuldre, men ikke hele kroppen:

Grupper kræver ekstra plads, så alle personer stadig kan ses på billedet, når det beskæres automatisk: