Relaterede kanaler udfaset i maj 2019

Vi har besluttet at udfase Relaterede kanaler på kanalsiden. Relaterede kanaler blev sjældent brugt, og derfor fjernede vi funktionen i maj 2019 for at fokusere på andre funktioner.

Du kan stadig se en indstilling for "Kanalanbefalinger" i dine avancerede kanalindstillinger i den klassiske version af Youtuberstudie. Pr. 16. maj 2019 har denne indstilling ingen betydning, da relaterede kanaler er udfaset.

Du kan stadig føje udvalgte kanaler til din kanalside. Få flere oplysninger om tilpasning af din kanalside.