Kom godt i gang med YouTube VR

Med YouTube VR-appen får du nemt adgang til 360°-videoer og virtual reality-indhold med visse headsets og enheder.

Log ind

YouTube VR understøtter en tilpasset oplevelse, når du er logget ind, så du får adgang til en række fordele, f.eks. visning af dine abonnementer.

Log ind

1. På startskærmen skal du vælge ikonet Konto og Indstillinger.
  2. Klik på Log ind.
  3. Du vil kunne se en aktiveringskode.
  4. Gå til https://youtube.com/activate på din computer eller mobilenhed.
  5. Angiv aktiveringskoden.
  6. Log ind, når du bliver bedt om det. Hvis du har flere Google-konti, skal du vælge den konto, du bruger til YouTube. Hvis du allerede er logget ind, skal du gå videre til næste trin.
  7. Når du er logget ind, bliver du automatisk logget ind på din enhed.
Bemærk! I trin 3 giver nogle platforme dig mulighed for at kopiere koden til udklipsholderen og derefter åbne platformens browser for at indtaste koden. Hold triggeren nede for at indsætte koden i feltet.
Bemærk! Brandkonti understøttes ikke i øjeblikket.

Log ud

1. På startskærmen skal du vælge ikonet Konto og Indstillinger.
  2. Vælg den konto, du vil logge ud af.
  3. Klik på Log ud.

Gennemse videoer

Du kan gennemse videoer på startskærmen eller i playlister ved at rulle op og ned på touchpladen. Du kan når som helst komme til startskærmen ved at vælge YouTube-logoet.

Søg efter videoer

Du kan søge efter videoer i YouTube VR på to måder: Med stemmen eller ved hjælp af tastaturet. Du finder søgefunktionen i menuen for afspilningsknapper eller på startskærmen.

Stemmesøgning

1. Klik på SøgSøg.
  2. Vælg mikrofonikonet.
  3. Sig din søgeterm højt.

Tastatursøgning

1. Klik på SøgSøg.
  2. Angiv, hvad du leder efter, ved hjælp af tastaturet.

Du kan filtrere dine søgeresultater ved at vælge én eller flere af følgende muligheder: 360°, VR180, 4K, 3D og CC.

Afspilningsknapper

Mens du afspiller en video, kan du klikke et vilkårligt sted på skærmen.

Afspilningsknapperne giver dig mulighed for at udføre mange handlinger, herunder:

• Afspil videoen, eller sæt den på pause.
  • Juster lydstyrken.
  • Gå til den forrige video.
  • Gå til den næste video.
  • Skift visningsindstillinger.

Slå undertekster til eller fra

1. Klik på Indstillinger Indstillinger .
  2. Klik på Undertekster.
  3. Vælg det ønskede sprog.

Skift videokvalitet

1. Klik på Indstillinger Indstillinger .
  2. Klik på Kvalitet.
  3. Vælg den ønskede videokvalitet.

Slå buet skærm til eller fra (for andet indhold end 360°-videoer og annoncer)

1. Klik på Indstillinger Indstillinger .
  2. Vælg Buet skærm, og slå Til eller Fra.

Hvis du vil lukke afspilningsknapperne, skal du klikke et vilkårligt sted på videoen eller vente, indtil de lukkes automatisk.

Centrer din visning igen

Du vil muligvis opleve, at markøren eller visningen bevæger sig i én retning. Markøren og visningen kan hurtigt centreres igen med controlleren.
  1. Peg controlleren fremad.
  2. Hold knappen Hjem nede på controlleren.

Rapportér upassende videoer, kanaler og andet indhold

Hvis du bruger en VR-enhed, kan du følge nedenstående vejledning til at rapportere upassende indhold direkte fra YouTube VR-appen.

Rapportér en video

YouTube gennemgår rapporterede videoer 24 timer i døgnet 7 dage om ugen. En video kan til enhver tid rapporteres, efter den er uploadet til YouTube. Hvis vi ikke finder nogen overtrædelser, når vi gennemgår videoen, forbliver videoen uploadet, og yderligere rapporteringer ændrer ikke dens status.
Sådan rapporterer du en video:
  1. Åbn YouTube-appen .
  2. Find den video, du vil rapportere.
  3. Tryk på triggeren (eller knib fingrene sammen, hvis du bruger hænderne) for at åbne afspilningsbjælken.
  4. Til højre for afspilningsbjælken skal du vælge Indstillinger og så Rapportér .
  5. Vælg den årsag til rapporteringen, som passer bedst til overtrædelsen i videoen.
  6. Bekræft indsendelse ved at trykke på OK.

Bemærk! Du kan tjekke status for en video, du har rapporteret, ved at gå til din rapporteringshistorik på en computer. Få flere oplysninger om din rapporteringshistorik.

Rapportér en Shorts-video

YouTube gennemgår rapporterede videoer 24 timer i døgnet 7 dage om ugen. En video kan til enhver tid rapporteres, efter den er uploadet til YouTube. Hvis vi ikke finder nogen overtrædelser, når vi gennemgår videoen, forbliver videoen uploadet, og yderligere rapporteringer ændrer ikke dens status.
Du kan rapportere YouTube Shorts-videoer via Shorts-afspilleren:
  1. Log ind på YouTube.
  2. Find den Shorts-video, du vil rapportere.
  3. Tryk på triggeren (eller knib fingrene sammen, hvis du bruger hænderne) for at åbne afspilningsbjælken.
  4. Til højre for afspilningsbjælken skal du vælge Indstillinger og så Rapportér .
  5. Vælg den årsag til rapporteringen, som passer bedst til overtrædelsen i videoen.
  6. Bekræft indsendelse ved at trykke på OK.

Bemærk! Du kan tjekke status for en video, du har rapporteret, ved at gå til din rapporteringshistorik på en computer. Få flere oplysninger om din rapporteringshistorik.

Rapportér en kanal

Du kan rapportere brugere og upassende baggrundsbilleder eller profil-avatarer. Sådan rapporterer du en kanal:
  1. Åbn YouTube-appen .
  2. Gå til den kanalside, du vil rapportere.
  3. Øverst til højre skal du vælge Mere '' og så Rapportér bruger .
  4. Vælg den årsag, der passer bedst til kanalens overtrædelse.
  5. Vælg Rapportér.
    • Valgfrit: I det vindue, der åbnes, kan du blive bedt om at angive flere oplysninger. Angiv andre oplysninger, du vil dele.

Bemærk! Når du rapporterer en kanal, gennemgår vi ikke kanalens videoer. Vi bruger de videoer, som du kan vedhæfte i din rapportering, til at danne os et billede af kanalen, men vi tjekker ikke videoerne for overtrædelser. Kanalfunktioner, som vi gennemgår, omfatter, men er ikke begrænset til, kanalens profilbillede, kaldenavn og beskrivelse. Hvis du mener, at en specifik video på en kanal overtræder vores politikker, skal du rapportere videoen.

Rapportér en playliste

Du kan rapportere en playliste, hvis dens indhold, titel, beskrivelse eller tags overtræder vores retningslinjer for fællesskabet:
  1. Åbn YouTube-appen .
  2. Find den playliste, du vil rapportere.
  3. Til højre for knappen "Afspil alle" skal du vælge Mere '' og så Rapportér og så Rapportér.

Rapportér et miniaturebillede

Du kan rapportere et miniaturebillede, der overtræder vores retningslinjer for fællesskabet:
  1. Åbn YouTube-appen .
  2. Gå til den video, du vil rapportere, på din startside, i foreslåede videoer eller i søgeresultaterne. Du kan ikke rapportere et miniaturebillede fra en videos afspilningsside.
  3. Øverst til højre i miniaturebilledet skal du vælge Mere '' og så Rapportér .
  4. Vælg den årsag, der bedst beskriver, hvorfor du vil rapportere miniaturebilledet.
  5. Vælg Rapportér.

Rapportér en kommentar

Du kan rapportere en kommentar, der overtræder vores retningslinjer for fællesskabet:
  1. Log ind på YouTube.
  2. Find den kommentar, du vil rapportere.
  3. Vælg Mere '' og så Rapportér .
  4. Vælg den politik, som kommentaren overtræder.
  5. Bekræft indsendelse ved at trykke på OK.
    • Valgfrit: Hvis du er youtuber, kan du vælge at forhindre, at den pågældende brugers kommentarer vises på din kanal, efter du har rapporteret en kommentar. Markér afkrydsningsfeltet ud for Skjul bruger på min kanal og så Vælg OK.

Min kommentar er ved en fejl blevet markeret som spam

Hvis du mener, at din kommentar er blevet markeret som spam ved en fejl, kan du kontakte uploaderen og bede vedkommende om at gendanne din kommentar.

Rapportér en annonce

Hvis du finder en annonce, der er upassende eller overtræder Google Ads-politikkerne, kan du rapportere den. Udfyld og indsend denne formular.
Sådan rapporterer du en annonce fra en video:
  1. Vælg "Hvorfor denne annonce?" nederst i annoncen. .
  2. Vælg Rapportér annonce .
  3. Udfyld og indsend formularen. Vi gennemgår din rapportering og træffer eventuelle nødvendige foranstaltninger.