Kom godt i gang med YouTube VR

Med YouTube VR-appen får du nemt adgang til 360°-videoer og virtual reality-indhold med visse headsets og enheder.

Bemærk! Vejledningen nedenfor gælder for brugere med en controller til Daydream View. Få flere oplysninger om YouTube VR-appens systemkrav og tilgængelighed, så du er sikker på at have det rette udstyr.

Log ind

YouTube VR understøtter en tilpasset oplevelse, når du er logget ind, så du får adgang til en række fordele, f.eks. visning af din playliste, abonnementer, anbefalinger og meget mere.

Log ind

1. Klik på Konto på startskærmen.
  2. Vælg Log ind.
  3. Vælg den konto, du vil bruge.

Log ind på Oculus Go og Oculus Quest

1. Klik på Konto på startskærmen.
  2. Klik på Log ind.
  3. Du får vist en aktiveringskode.
  4. Gå til https://youtube.com/vractivate på din computer eller mobilenhed.
  5. Angiv aktiveringskoden.
  6. Log ind, når du bliver bedt om det. Hvis du har flere Google-konti, skal du vælge den konto, du bruger til YouTube. Hvis du allerede er logget ind, skal du springe til næste trin.
  7. Når du er logget ind, bliver du automatisk logget ind på din Oculus Go- eller Oculus Quest-enhed.
Bemærk! Brandkonti understøttes i øjeblikket ikke på Oculus Go og Oculus Quest.

Log ud

1. Klik på Konto på startskærmen.
  2. Vælg den konto, du vil logge ud af.
  3. Klik på Log ud.

Gennemse videoer

Du kan gennemse videoer på startskærmen eller i playlister ved at rulle op og ned på din touchpad. Du kan få adgang til startskærmen når som helst på to måder.
  1. Klik på App-knappen på din controller.
  2. Klik på gitterikonet med dine afspilningsknapper.

Søg efter videoer

Du kan søge efter videoer i YouTube VR på to måder: Stemme- eller tastatursøgning. Du finder Søgning i menuen for afspilningsknapper eller på startskærmen.

Talesøgning

1. Klik på Søg Søg .
  2. Vælg Stemme.
  3. Sig din søgeterm højt.

Tastatursøgning

1. Klik på Søg Søg .
  2. Vælg Tastatur.
  3. Angiv, hvad du leder efter.

Du kan filtrere dine søgeresultater ved at vælge én eller flere af følgende muligheder: 360°, 3D, Live, 4K og CC.

Afspilningsknapper

Mens du afspiller en video, skal du klikke på App-knappen på din controller eller klikke på din touchpad for at få adgang til afspilningsknapperne.

Afspilningsknapperne giver dig mulighed for at udføre mange handlinger:

• Ændre lydstyrke (Du kan også ændre lydstyrken ved at klikke på + og - på højre side af controlleren).
  • Gå til den forrige video.
  • Gå til den næste video.

Du kan også ændre dine visningsindstillinger i menuen for afspilningsknapper.

Slå tekster til eller fra

1. Klik på Indstillinger Indstillinger.
  2. Klik på Undertekster.
  3. Vælg det ønskede sprog.

Skift videokvalitet

1. Klik på Indstillinger Indstillinger.
  2. Klik på Kvalitet.
  3. Vælg den ønskede videokvalitet.

Slå buet skærm til eller fra (gælder ikke for 360°-videoer og annoncer)

1. Klik på Indstillinger Indstillinger.
  2. Vælg Buet skærm, og slå Til eller Fra.

Skift miljø

1. Klik på Indstillinger Indstillinger.
  2. Klik på Miljø.
  3. Vælg det ønskede miljø.

Du kan også zoome ind eller ud på videoer, der ikke er i 360°.

1. Stryg fingeren opad på din touchpad for at zoome ind.
  2. Stryg fingeren nedad på din touchpad for at zoome ud.

Hvis du vil lukke for afspilningsknapperne, skal du klikke på App-knappen eller din touchpad igen.

Centrer din visning igen

Du vil muligvis opleve, at markøren eller visningen bevæger sig i én retning. Markøren og visningen kan hurtigt centreres igen med controlleren.
  1. Peg controlleren fremad.
  2. Hold knappen Hjem nede på controlleren.