Començar a utilitzar YouTube RV

L'aplicació YouTube RV et permet trobar i mirar fàcilment vídeos de 360° i contingut de realitat virtual amb determinats visors i dispositius.

Nota: les instruccions següents són per als usuaris que tenen el comandament Daydream View. Obtén més informació sobre els requisits del sistema i la disponibilitat de l'aplicació YouTube RV.

Iniciar la sessió

YouTube RV ofereix una experiència personalitzada amb la sessió iniciada que et dona accés a diversos avantatges, com ara la possibilitat de veure les teves subscripcions.

Iniciar la sessió

1. A la pantalla d'inici, fes clic a Compte.
  2. Selecciona Inicia la sessió.
  3. Selecciona el compte que vols fer servir.

Iniciar la sessió a Oculus Go i Oculus Quest

1. A la pantalla d'inici, fes clic a Compte.
  2. Fes clic a Inicia la sessió.
  3. Veuràs un codi d'activació.
  4. Des de l'ordinador o el dispositiu mòbil, ves a https://youtube.com/vractivate.
  5. Introdueix el codi d'activació.
  6. Inicia la sessió quan se't demani. Si tens diversos Comptes de Google, selecciona el que fas servir amb YouTube. Si ja tens la sessió iniciada, ves al pas següent.
  7. Un cop tinguis la sessió iniciada, també s'iniciarà automàticament al dispositiu Oculus Go o Oculus Quest.
Nota: Oculus Go i Oculus Quest no són compatibles amb els comptes de marca.

Tancar la sessió

1. A la pantalla d'inici, fes clic a Compte.
  2. Selecciona el compte de què vulguis tancar la sessió.
  3. Fes clic a Tanca la sessió.

Explorar vídeos

Per cercar vídeos a la pantalla d'inici o en llistes de reproducció, desplaça't cap amunt i cap avall amb el ratolí tàctil. Pots accedir a la pantalla d'inici en qualsevol moment de dues maneres:
  1. Fes clic al botó Aplicació del comandament.
  2. Fes clic a la icona de quadrícula  amb els controls del reproductor.

Cercar vídeos

Pots cercar vídeos a YouTube RV de dues maneres: amb la cerca per veu o amb el teclat. Es pot accedir a la funció de cerca des del menú de controls del reproductor o des de la pantalla d'inici.

Cerca per veu

1. Fes clic a Cerca Cerca.
  2. Selecciona Veu.
  3. Digues el terme de cerca en veu alta.

Cerca amb el teclat

1. Fes clic a Cerca Cerca.
  2. Selecciona Teclat.
  3. Escriu el que vols cercar.

Per filtrar els resultats de la cerca, selecciona una o diverses de les opcions següents: 360°, 3D, En directe, 4K i Subtítols.

Controls del reproductor

Mentre reprodueixes un vídeo, fes clic al botó Aplicació del comandament o al ratolí tàctil per accedir als controls del reproductor.

Amb els controls del reproductor es poden dur a terme diverses accions:

• Canviar el volum (també pots canviar el volum fent clic als símbols + i - de la part dreta del comandament).
  • Anar al vídeo anterior.
  • Anar al vídeo següent.

També pots canviar la configuració de visualització al menú de controls del reproductor.

Activar o desactivar els subtítols

1. Fes clic a Configuració Configuració.
  2. Fes clic a Subtítols.
  3. Selecciona l'idioma que vulguis.

Canviar la qualitat del vídeo

1. Fes clic a Configuració Configuració.
  2. Fes clic a Qualitat.
  3. Selecciona la qualitat de vídeo que vulguis.

Activar o desactivar la pantalla corba (als vídeos i anuncis que no són de 360°)

1. Fes clic a Configuració Configuració.
  2. Selecciona Pantalla corba i activa-la o desactiva-la.

Canviar l'entorn

1. Fes clic a Configuració Configuració.
  2. Fes clic a Entorn.
  3. Selecciona l'entorn que vulguis.

També pots ampliar o reduir els vídeos que no siguin de 360°.

1. Per ampliar el vídeo, fes lliscar el dit cap amunt al ratolí tàctil.
  2. Per reduir el vídeo, fes lliscar el dit cap avall al ratolí tàctil.

Per ignorar els controls del reproductor, torna a fer clic al botó Aplicació o al ratolí tàctil.

Tornar a centrar la visualització

És possible que vegis que el cursor o la visualització estan desplaçats cap a un costat. El cursor i la visualització es poden tornar a centrar ràpidament amb el comandament.
  1. Apunta el comandament cap endavant.
  2. Mantén-ne premut el botó d'inici.