Actualment, els nostres equips estan rebent uns volums de sol·licituds d'assistència molt alts. És possible que tardem més temps de l'habitual a respondre a les preguntes enviades per correu electrònic, xat i Twitter (@TeamYouTube).

Començar a utilitzar YouTube RV

L'aplicació YouTube RV et permet trobar i mirar fàcilment vídeos de 360° i contingut de realitat virtual amb determinats visors i dispositius.

Iniciar la sessió

YouTube RV ofereix una experiència amb la sessió iniciada que et dona accés a diversos avantatges, com ara la possibilitat de veure les teves subscripcions.

Iniciar la sessió

1. A la pantalla d'inici, selecciona la icona de compte i configuració.
  2. Fes clic a Inicia la sessió.
  3. Veuràs un codi d'activació.
  4. Des de l'ordinador o el dispositiu mòbil, ves a https://youtube.com/activate.
  5. Introdueix el codi d'activació.
  6. Inicia la sessió quan se't demani. Si tens diversos Comptes de Google, selecciona el que fas servir amb YouTube. Si ja tens la sessió iniciada, ves al pas següent.
  7. Un cop tinguis la sessió iniciada, també s'iniciarà automàticament al dispositiu.
Nota: al pas 3, algunes plataformes et permetran copiar el codi al porta-retalls i, a continuació, obrir el navegador de la plataforma per introduir-lo. Mantén premut l'activador per enganxar el codi al camp.
Nota: actualment, no s'admeten els comptes de marca.

Tancar la sessió

1. A la pantalla d'inici, selecciona la icona de compte i configuració.
  2. Selecciona el compte de què vulguis tancar la sessió.
  3. Fes clic a Tanca la sessió.

Navegar pels vídeos

Per navegar pels vídeos a la pantalla d'inici o en llistes de reproducció, desplaça't cap amunt i cap avall amb el ratolí tàctil. Pots accedir a la pantalla d'inici en qualsevol moment seleccionant el logotip de YouTube.

Cercar vídeos

Pots cercar vídeos a YouTube RV de dues maneres: amb la cerca per veu o amb el teclat. Es pot accedir a la funció de cerca des del menú de controls del reproductor o des de la pantalla d'inici.

Cerca per veu

1. Fes clic a Cerca Cerca.
  2. Selecciona la icona del micròfon.
  3. Digues el terme de cerca en veu alta.

Cerca amb el teclat

1. Fes clic a Cerca Cerca.
  2. Escriu el que vulguis cercar amb el teclat.

Per filtrar els resultats de la cerca, selecciona una o diverses de les opcions següents: 360°, VR180, 4K, 3D i Subtítols.

Controls del reproductor

Mentre reprodueixes un vídeo, fes clic en qualsevol lloc de la pantalla.

Amb els controls del reproductor es poden dur a terme diverses accions:

• Reproduir o posar en pausa el vídeo.
  • Canviar el volum.
  • Anar al vídeo anterior.
  • Anar al vídeo següent.
  • Canviar la configuració de visualització.

Activar o desactivar els subtítols

1. Fes clic a Configuració Configuració.
  2. Fes clic a Subtítols.
  3. Selecciona l'idioma que vulguis.

Canviar la qualitat del vídeo

1. Fes clic a Configuració Configuració.
  2. Fes clic a Qualitat.
  3. Selecciona la qualitat de vídeo que vulguis.

Activar o desactivar la pantalla corba (als vídeos i anuncis que no són de 360°)

1. Fes clic a Configuració Configuració.
  2. Selecciona Pantalla corba i activa-la o desactiva-la.

Per ignorar els controls del reproductor, fes clic en qualsevol lloc del vídeo o espera fins que s'ignorin automàticament.

Tornar a centrar la visualització

És possible que vegis que el cursor o la visualització estan desplaçats cap a un costat. El cursor i la visualització es poden tornar a centrar ràpidament amb el comandament.
  1. Apunta el comandament cap endavant.
  2. Mantén-ne premut el botó d'inici.

Informar de vídeos, canals i altres continguts inadequats

Si utilitzes un dispositiu de RV, pots seguir les instruccions que s'indiquen a continuació per informar de contingut inadequat directament des de l'aplicació YouTube RV.

Informar d'un vídeo

YouTube revisa els vídeos de què s'informa les 24 hores del dia, els set dies de la setmana. Un cop s'ha penjat un vídeo a YouTube, se'n pot informar en qualsevol moment. Si el nostre equip de revisió no hi troba cap infracció, el vídeo continuarà penjat i els informes no en canviaran l'estat.
Per informar d'un vídeo:
  1. Obre l'aplicació YouTube .
  2. Ves al vídeo de què vols informar.
  3. Prem l'activador (o pinça la pantalla si utilitzes les mans) per obrir la barra de reproducció.
  4. A la dreta de la barra de reproducció, selecciona Configuració i després Informa .
  5. Selecciona el motiu que més s'ajusti a la infracció que hagis detectat al vídeo.
  6. Selecciona D'acord per confirmar l'enviament.

Nota: per comprovar l'estat d'un vídeo de què has informat, consulta l'historial d'informes en un ordinador. Obtén més informació sobre l'historial d'informes.

Informar d'un curt

YouTube revisa els vídeos de què s'informa les 24 hores del dia, els set dies de la setmana. Un cop s'ha penjat un vídeo a YouTube, se'n pot informar en qualsevol moment. Si el nostre equip de revisió no hi troba cap infracció, el vídeo continuarà penjat i els informes no en canviaran l'estat.
Pots informar de curts des del reproductor de YouTube Shorts:
  1. Inicia la sessió a YouTube.
  2. Ves al curt de què vols informar.
  3. Prem l'activador (o pinça la pantalla si utilitzes les mans) per obrir la barra de reproducció.
  4. A la dreta de la barra de reproducció, selecciona Configuració i després Informa .
  5. Selecciona el motiu que més s'ajusti a la infracció que hagis detectat al vídeo.
  6. Selecciona D'acord per confirmar l'enviament.

Nota: per comprovar l'estat d'un vídeo de què has informat, consulta l'historial d'informes en un ordinador. Obtén més informació sobre l'historial d'informes.

Informar d'un canal

Pots informar d'usuaris o d'imatges de fons o avatars de perfil inadequats. Per informar d'un canal:
  1. Obre l'aplicació YouTube .
  2. Ves a la pàgina del canal de què vols informar.
  3. A la part superior dreta, selecciona Més '' i després Informa de l'usuari .
  4. Selecciona l'opció que més s'ajusti a la infracció que hagis detectat al canal.
  5. Selecciona Informa.
    • Opcional: és possible que la finestra que s'obre et demani que introdueixis més detalls. Introdueix qualsevol altra informació que vulguis compartir.

Nota: quan informes d'un canal, no en revisem els vídeos. Utilitzem els vídeos que pots adjuntar a l'informe per saber més sobre el canal, però no comprovem si tenen infraccions. Les funcions del canal que revisem són, entre d'altres, la foto de perfil, l'identificador i la descripció del canal. Si creus que hi ha vídeos concrets en un canal que infringeixen les nostres polítiques, has d'informar d'aquests vídeos.

Informar d'una llista de reproducció

Pots informar d'una llista de reproducció si el contingut, el títol, la descripció o les etiquetes infringeixen les nostres directrius de la comunitat:
  1. Obre l'aplicació YouTube .
  2. Ves a la llista de reproducció de què vols informar.
  3. A la dreta del botó "Reprodueix-ho tot", selecciona Més '' i després Informa i després Informa.

Informar d'una miniatura

Pots informar d'una miniatura de vídeo que infringeixi les nostres directrius de la comunitat:
  1. Obre l'aplicació YouTube .
  2. Ves al vídeo de què vols informar a la pàgina d'inici, als vídeos suggerits o als resultats de cerca. No pots informar d'una miniatura des de la pàgina de visualització d'un vídeo.
  3. A l'extrem superior dret de la miniatura, selecciona Més '' i després Informa .
  4. Selecciona l'opció que més s'ajusti al motiu pel qual vols informar de la miniatura.
  5. Selecciona Informa.

Informar d'un comentari

Pots informar d'un comentari que infringeixi les nostres directrius de la comunitat:
  1. Inicia la sessió a YouTube.
  2. Ves al comentari de què vols informar.
  3. Selecciona Més '' i després Informa .
  4. Selecciona la política que infringeix el comentari.
  5. Selecciona D'acord per confirmar l'enviament.
    • Opcional: com a creador, un cop hagis informat d'un comentari, pots evitar que els comentaris d'aquest usuari es mostrin al teu canal. Marca la casella que hi ha al costat de l'opció Amaga l'usuari al meu canal i després i selecciona D'acord.

El meu comentari s'ha marcat com a contingut brossa per error

Si creus que el teu comentari s'ha marcat com a contingut brossa per error, pots contactar amb l'usuari que ha penjat el vídeo i demanar-li que restableixi el comentari.

Informar d'un anunci

Si trobes un anunci que és inadequat o que infringeix les polítiques de Google Ads, pots informar-ne. Emplena i envia aquest formulari.
Per informar d'un anunci des d'un vídeo:
  1. A la part inferior de l'anunci, selecciona "Per què aquest anunci?" .
  2. Selecciona Informa de l'anunci .
  3. Emplena i envia el formulari. El nostre equip revisarà l'anunci de què has informat i, si ho considera necessari, prendrà mesures.