Felsöka felmeddelanden på YouTube

När YouTube inte kan göra det du vill kan ett felmeddelande visas på skärmen. Det finns många grundorsaker till felmeddelanden. Många ligger utanför YouTubes kontroll, bland annat dålig internetanslutning och otillräckligt minne på enheten.

Här är några av de vanligaste felmeddelandena:

• ”Kontrollera nätverksanslutningen (försök igen).”
  • ”Det gick inte att läsa in. Tryck om du vill försöka igen.”
  • ”Ingen anslutning.”
  • ”Internt serverfel 500”.

Om du får ett felmeddelande finns några enkla steg du kan utföra för att åtgärda felet.

Vanliga felmeddelanden på datorn är:

• ”Internt serverfel 500.”
  • ”Tyvärr gick något fel.”
  • ”Fel 403.”
  • ”Webbläsaren stöder för närvarande inte något av de tillgängliga videoformaten.”

Det finns några enkla steg du kan utföra för att åtgärda felet.

• Uppdatera sidan.
  • Om du har många webbläsarflikar öppna kan du försöka stänga alla förutom den du använder för YouTube.
  • Starta om webbläsaren.
  • Starta om routern.
  • Starta om datorn.
  • Uppdatera till den senaste versionen av webbläsaren.
  • Använd Google Chrome som webbläsare.
  • Ta bort Chrome-tillägget YouTube Flash Video Player 57.0.

Om du fortfarande får felmeddelanden kan du meddela oss genom att skicka feedback.