Ratkaisuja YouTuben virheviesteihin

Saatat nähdä virheviestejä laitteessasi, kun YouTube ei voi suorittaa valitsemaasi toimintoa. Virheviestien taustalla voi olla monta syytä. YouTube ei voi vaikuttaa kaikkiin niistä, esimerkiksi heikkoon internetyhteyteen tai laitteen riittämättömään muistiin.

Yleisimpiä virheviestejä:

• Tarkista verkkoyhteytesi (yritä uudelleen).
  • Latausvirhe. Yritä uudelleen napauttamalla.
  • Ei yhteyttä
  • 500 Sisäinen palvelinvirhe

Jos saat virheviestin, voit yrittää ratkaista ongelman näissä ohjeissa annetuilla helpoilla keinoilla.

YouTube-sovellus

Androidin yleisiä virheilmoituksia:

• Verkkoyhteyttä ei ole tällä hetkellä (yritä uudelleen).
  • Verkkoyhteyttä ei ole tällä hetkellä. Yritä myöhemmin uudelleen (yritä uudelleen).
  • Tarkista verkkoyhteytesi (yritä uudelleen).
  • Ei yhteyttä

Ongelman voi ehkä ratkaista seuraavilla helpoilla keinoilla:

• Varmista, ettei puhelin ole lentokonetilassa.
  • Muodosta Wi-Fi‑, LTE- tai 3G-yhteys (jos saatavilla).
  • Varmista, että datan käyttö on päällä YouTube-sovelluksen kohdalla.
  • Käynnistä sovellus uudelleen.
  • Kokeile katsoa videota toisella laitteella.
  • Varmista, että olet ladannut sovelluksen uusimman version.
  • Päivitä käyttöjärjestelmä.
  • Kokeile katsella videota uudelleen 30 minuutin kuluttua.

Mobiilisivusto

Mobiilisivuston yleisiä virheilmoituksia:

• Tapahtui virhe.
  • Toimenpiteen aikana tapahtui virhe.
  • Hups! Jokin meni vikaan.

Ongelman voi ehkä ratkaista seuraavilla helpoilla keinoilla:

• Päivitä sivu.
  • Jos avoinna on useita selaimen välilehtiä, sulje muut paitsi YouTuben välilehti.
  • Varmista, ettei puhelin ole lentokonetilassa.
  • Muodosta Wi-Fi‑, LTE- tai 3G-yhteys (jos saatavilla).
  • Käynnistä selain uudelleen.
  • Käynnistä laite uudelleen.
  • Kokeile katsoa videota toisella laitteella.

Jos sinulla on edelleen ongelmia, ilmoita asiasta meille antamalla palautetta sovelluksesta. Palauteraportti toimitetaan meille, kun puhelin on seuraavan kerran yhteydessä internetiin.