Fejlfinding af fejlmeddelelser på YouTube

Når YouTube ikke kan fuldføre den handling, du har foretaget, vises der muligvis en fejlmeddelelse på din enhed. Der er mange årsager til fejlmeddelelser. Mange af dem er nogle, som YouTube ikke har kontrol over. Det kan bl.a. være i tilfælde af dårlig internetforbindelse og utilstrækkelig hukommelse på din enhed.

Nogle af de mest almindelige fejlmeddelelser er:

• "Tjek din netværksforbindelse (prøv igen)."
  • "Fejl ved indlæsning Tryk for at prøve igen."
  • "Ingen forbindelse."
  • "500 intern serverfejl."

Hvis du modtager en fejlmeddelelse, kan du rette fejlen ved at følge et par enkle trin.

Følgende fejlmeddelelser er almindelige på computer:

• "500 intern serverfejl".
  • "Der opstod desværre en fejl".
  • "Fejl 403".
  • "Din browser genkender ikke nogen af de tilgængelige videoformater i øjeblikket".

Du kan rette fejlen ved at følge et par enkle trin.

• Genindlæs siden.
  • Hvis du har mange faner åbne i din browser, kan du prøve at lukke de fleste faner med undtagelse af den, du bruger til YouTube.
  • Genstart din browser.
  • Genstart din router.
  • Genstart computeren.
  • Opdater din browser til den nyeste version.
  • Brug Google Chrome som browser.
  • Slet Chrome-udvidelsen "YouTube Flash Video Player 57.0".

Hvis der stadig opstår fejl, kan du give os besked ved at indsende din feedback.