Cronologia de pagaments per a AdSense

Presentem una nova versió beta que inclou les dades de pagament a la pestanya Guanys de l'aplicació mòbil YouTube Studio. Aquesta versió beta ofereix als creadors aptes una manera més fàcil d'entendre com es tradueixen els seus guanys en pagaments. Amb aquesta versió beta, pots veure:
  • El progrés cap al pròxim pagament
  • L'historial de pagaments dels 12 darrers mesos, amb la data, l'import pagat i un desglossament dels pagaments
Obtén més informació a la nostra publicació del fòrum.

El cicle de pagament d'AdSense és mensual. Vas acumulant guanys estimats a mesura que avança el mes i, al començament del mes següent, es calculen els guanys finals i s'indica el saldo a la pàgina Pagaments. Si el saldo supera el llindar de pagament i no tens cap retenció de pagaments, se t'efectuarà un pagament entre el dia 21 i el 26 del mes. Tingues en compte que el moment exacte en què rebis el pagament dependrà de la teva zona horària, de si el dia 21 s'escau en cap de setmana o festiu i de la forma de pagament que hagis seleccionat.

Nota: si teniu comptes de pagaments diferents per a AdSense i YouTube, tots els comptes de pagaments han d'arribar al llindar de pagament per poder pagar-vos.
Nota: els guanys finals de YouTube del mes anterior s'afegeixen al saldo del compte de pagaments de YouTube a AdSense entre els dies 7 i 12 del mes. Per exemple, si sou als Estats Units i guanyeu 100 USD al juny, veureu aquest saldo a la pàgina d'inici d'AdSense per a YouTube entre el 7 i el 12 de juliol. Per obtenir més informació sobre com podeu rebre els guanys a través del Programa per a partners de YouTube, consulteu l'article Informació general dels guanys dels partners de YouTube.

Fer un seguiment del progrés dels pagaments

La pàgina Pagaments s'actualitza per indicar el progrés dels pagaments. Al llarg del mes, veuràs que s'hi afegeixen i actualitzen conceptes a mesura que els guanys passen a ser finals i que se n'emet el pagament. També és possible que observis altres conceptes corresponents a diversos pagaments i crèdits. Més avall, fes clic a la forma de pagament que utilitzes per veure la cronologia de pagaments personalitzada.

Desplega-ho tot  Replega-ho tot

Transferència electrònica de fons (EFT)
An example of an AdSense payments calendar
  • Dia 3: els guanys estimats del mes anterior passen a ser finals i es publiquen a la pàgina Pagaments. En aquesta pàgina veuràs que, a les transaccions del mes anterior, s'hi afegeix un concepte corresponent als guanys totals.

A la pàgina Pagaments també s'hi mostraran les deduccions relacionades amb ajustos o comissions. Tingues en compte que és possible que no vegis els conceptes corresponents a les deduccions per activitat no vàlida que s'hagin efectuat durant el procés de càlcul dels guanys finals. Obtén més informació sobre les deduccions per activitat no vàlida.

• Dia 20: els canvis en la informació de pagament (inclosa l'eliminació de retencions de pagaments) han de quedar enllestits el dia 20 o abans. Els canvis fets després del dia 20 del mes no s'aplicaran fins al cicle de pagaments del mes següent.

A més, el dia 20 el saldo total ha d'arribar al llindar de pagament. Si no hi arriba o si tens una retenció de pagaments, no se't pagarà en el mes en qüestió i el saldo s'afegirà al del mes següent.

• Dies 21-26: entre el dia 21 i el 26 del mes, veuràs que a la pàgina Pagaments es mostra el concepte "Pagament pendent" per indicar que els guanys s'han processat i enviat a la teva entitat bancària.

Un cop emès el pagament, el rebràs en un termini màxim de set dies laborables. Si no l'has rebut a final de mes, posa't en contacte amb la teva entitat bancària.

Nota: si el dia 21 s'escau en cap de setmana o festiu, és possible que els pagaments s'emetin el primer dia laborable després del dia 21 del mes en qüestió.

Xec

Els pagaments per xec dels guanys del mes anterior s'emeten entre el dia 21 i el 26 del mes i poden tardar fins a quatre setmanes a arribar a la teva adreça de pagament.

• Dia 3: els guanys estimats del mes anterior passen a ser finals i es publiquen a la pàgina Pagaments.
  • Dia 20: els canvis en la informació de pagament (inclosa l'eliminació de retencions de pagaments) han de quedar enllestits el dia 20 o abans. Els canvis fets després del dia 20 del mes no s'aplicaran fins al cicle de pagaments del mes següent. A més, el dia 20 el saldo total ha d'arribar al llindar de pagament. Si no hi arriba o si tens una retenció de pagaments, no se't pagarà en el mes en qüestió i el saldo s'afegirà al del mes següent.
  • Dies 21-26: el xec s'envia per correu postal per als comptes aptes. A la pàgina Pagaments es mostra el concepte "Pagament pendent".

El xec t'arribarà per correu postal en un termini de dues a quatre setmanes. Els terminis poden variar en funció del servei de correus de la teva zona.

Quick Cash de Western Union

Els pagaments efectuats amb Quick Cash de Western Union s'envien entre el dia 21 i el 26 del mes i els pots cobrar a qualsevol oficina de Western Union del país en el termini d'un dia laborable a partir de la seva emissió.

• Dia 3: els guanys estimats del mes anterior passen a ser finals i es publiquen a la pàgina Pagaments.
  • Dia 20: els canvis en la informació de pagament (inclosa l'eliminació de retencions de pagaments) han de quedar enllestits el dia 20 o abans. Els canvis fets després del dia 20 del mes no s'aplicaran fins al cicle de pagaments del mes següent. A més, el dia 20 el saldo total ha d'arribar al llindar de pagament. Si no hi arriba o si tens una retenció de pagaments, no se't pagarà en el mes en qüestió i el saldo s'afegirà al del mes següent.
  • Dies 21-26: el pagament s'envia a Western Union. A la pàgina Pagaments es mostra el concepte "Pagament pendent".

Cal que recullis el pagament en un termini de 60 dies a partir de la seva emissió. En cas contrari, l'import es retornarà i s'abonarà al compte d'AdSense.

Transferència bancària
  • Dia 3: els guanys estimats del mes anterior passen a ser finals i es publiquen a la pàgina Pagaments.
  • Dia 20: els canvis en la informació de pagament (inclosa l'eliminació de retencions de pagaments) han de quedar enllestits el dia 20 o abans. Els canvis fets després del dia 20 del mes no s'aplicaran fins al cicle de pagaments del mes següent. A més, el dia 20 el saldo total ha d'arribar al llindar de pagament. Si no hi arriba o si tens una retenció de pagaments, no se't pagarà en el mes en qüestió i el saldo s'afegirà al del mes següent.
  • Dies 21-26: la transferència bancària s'inicia. A la pàgina Pagaments es mostra el concepte "Pagament pendent".

La transferència t'arribarà en un termini de fins a 15 dies laborables, que pot variar en funció de la teva entitat bancària.

Nota: si el dia 21 s'escau en cap de setmana o festiu, és possible que els pagaments s'emetin el primer dia laborable després del dia 21 del mes en qüestió.

Nota: tingues en compte que, si detectem que el compte d'un editor infringeix els nostres termes i condicions o les nostres polítiques del programa, podem retenir el pagament (a partir del moment en què Google iniciï la investigació per possibles infraccions), aplicar un càrrec al compte de l'editor o reembossar als anunciants l'import generat pels clics rebuts al lloc web de l'editor o a la pàgina de resultats de la cerca d'AdSense.

A més, si un editor té pendent algun pagament a Google en relació amb el programa de Google Ads, ens reservem el dret de retenir el pagament fins que s'hagin efectuat tots els pagaments pendents. Per obtenir la descripció completa de les condicions de pagament, consulta els termes i condicions d'AdSense.