Engagera dig med YouTube Contributors

YouTube har utformat ett program som ger erkännande och stöd till alla bidragsgivare världen över.

De här passionerade medlemmarna hjälper till att skapa den bästa möjliga YouTube-upplevelsen för alla genom att

• svara på tusentals frågor i vårt hjälpforum (finns på engelska, franska, japanska, portugisiska, ryska, spanska och tyska)
  • interagera med andra YouTube Music-medlemmar och hjälpa till att svara på frågor i vårt hjälpforum för YouTube Music(tillgängligt på engelska)
  • producera videor som hjälper medlemmar och kreatörer att förstå hur man bäst använder YouTube (finns på franska, japanska, portugisiska, ryska, spanska och tyska).

Delta i YouTube Contributors-programmet

Genom att gå med i YouTube Contributors-programmet kan du hjälpa oss att göra YouTube till en bättre plattform för att dela, titta på och interagera i videor varje dag. Du får också tillgång till exklusiva workshops, möjlighet att interagera med teamet bakom YouTube och förhandsvisningar av nya produkter och funktioner. YouTube Contributors deltar i Googles produktexpertprogram.

Om du vill bli en YouTube Contributor och delta i programmet måste du godkänna och följa programreglerna för YouTube Contributors. Observera att programmet är i betastadiet och kan komma att ändras. Vi ser fram emot att förbättra programmet allt eftersom. Är du intresserad av att delta? Registrera dig här.